Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olumsuz mesaj benden gelsin istedim.

Başarılı olacağını düşünmüyorum. Hatta bir süre sonra kendisinden kurtulma yolları arayacağımıza inanıyorm. öptüm.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Alanzinho yine yedek klubesine donecek anlasilan. Hosgeldin Volkan, insallah basarili olursun...
      ...

Yorum

İnşallah Kulübümüz için hayırlısı olur...

Yorum

Hayırlı olsun. Başarılar Volkan.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

Hayırlı olsun, başarılı olacağına inanıyorum.
            I am titanium

Yorum

Hayırlı olsun.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

hayırlı olsun....

Yorum

Engin'in durumu sana örnek olsun...
                  Hayirli olsun!
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Hoşgeldin Volkan. Allah utandırmasın. İnşallah uzun zamanlar bu takıma en iyi şekilde hizmet edersin.

Yorum

İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olumsuz mesaj benden gelsin istedim.

Başarılı olacağını düşünmüyorum. Hatta bir süre sonra kendisinden kurtulma yolları arayacağımıza inanıyorm. öptüm.

Burak Yılmaz geldiği zamandaki mesajın ;

İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk olumsuz mesajı ben atmak istedim. Hiç inanmıyorum, güvenmiyorum, sevmiyorum. İnşallah 3-5 kuruşa satabiliriz.

O yüzden Volkan bu sezona damgasını vuracak Allah'ın izniyle

Yorum

en az 2 adet daha volkan kalitesinde yerli futbolcu lazım. volkan beğendiğim bir oyuncu, inşallah Trabzonda daha disiplinli ve idaha iyi oynar

Yorum

Çuvalcıoğlu, Volkan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Bursaspor forması giymesi nedeniyle Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi Grup maçlarında görev alamayacağını belirtti.
                          ????????????
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yere dusen yerli kalitemizi bir nebze olsun yukari cekecek bir isim. Bu sene en sevindirici transferlerden biri. Hayirli olsun, hem Trabzonspor'umuza, hem de Volkan'a...

Yorum

Volkan İstanbul eziklerinden birine gitseydi medya olağanüstü haber yapardı, şimdi ses seda yok.
                              Alıştık artık..Ezik kentin ezik medyası!

Yorum

$ampiyonlar Lig'inde oynamiyacagi dogru mu??? Dogru ise bu cok kötü oldu!
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim