NIYE KARDESIM ZIYA DOGAN GAYET GÜSEL OYNATIYORDU.. VAHID HOCA HADI BAKAYIM SENIM VAKTIN GELDI HADI NAS NAS EVINE
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TD: Vahid Halilhodzic
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
takimda defansata güzel bir ikili vardi Fatih ve Stephanov bunu bile mahvetti becerip sag kanata ufukhani yada elinde alternatif ferhati monte edecegine adam defansi kalbura çevirdi 3 hafta içinde.Allahtan karsimiza çikan takimlar düsük kalitede yoksa uefa muefa hikaye.Ligde bu futbolla bir sey elde edemeyen uefadan ne umar....
Yorum
-
tanridan tek dilegi bu hocayi skor yorumcularina ezdirmemek yönetim en az 3 yillik imza attirmasi gerekiyor hodziçe insallah bu olur tabi yönetimeondan sonrada is düsecek her zaman hocanin arkasinda olmalilar yani o dostumuz sandigimiz istanbuldan beter olan art niyetli yerel basina ve onun körükledigi masum taraftarlarimiza hocamizi yedirmemesi lazim hadi yöenetim bu konuda insallah güçlü davranirsin yürekli ve cesur olursun ancak böyle basarili olabiliriz..."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak keramiya tarafından gönderildi
o körüklenen masum taraftar sen olmayasin sakin........ gitsin evine bi boktan anladigi yok anca ....... gibi sakiz çignesin cagtiki cagtiki..savunmayin su adami ayip be trabzon düsmanlari
ben körüklenen bir taraftar olsa idim onlarin istedigi gibi yani senin gibi olurdum sizin gibi olurdum ama sizler skor yorumculari ile 23 yil daha beklemeye hiç niyetim yok yönetime yalvariyorum mantikli düsünsünler zaten artik bu is yönetime bagli degil hocamiza bagli malesefki adam ömrü boyu böyle bir sey görmedi herhalde maçtan önce otobüsün önünde tabut kiriyor taraftarlar birileri maçtan sonra ölüyor tepkiler yerek basinda kendini yorumcu zanneden bi boka yaramayan parali yazarlar sunlar bunlar valla hocamiz tüm bu olumsuzluklardan sonra burda kalirsa sükredin..
ben ona inaniyorum ben ona ve seneye kuracagi kadroya inaniyor güveniyorum o trabzonsporumun generali olacak ve bizi girecegimiz savastan galip çikaracaktir ona güveniyor inaniyorum allahim lütfen yönetimde biraz akilli olup onu ikna etsin..
vahid halilhodziç
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak firari tarafından gönderildiİlk olarak keramiya tarafından gönderildi
o körüklenen masum taraftar sen olmayasin sakin........ gitsin evine bi boktan anladigi yok anca ....... gibi sakiz çignesin cagtiki cagtiki..savunmayin su adami ayip be trabzon düsmanlari
ben körüklenen bir taraftar olsa idim onlarin istedigi gibi yani senin gibi olurdum sizin gibi olurdum ama sizler skor yorumculari ile 23 yil daha beklemeye hiç niyetim yok yönetime yalvariyorum mantikli düsünsünler zaten artik bu is yönetime bagli degil hocamiza bagli malesefki adam ömrü boyu böyle bir sey görmedi herhalde maçtan önce otobüsün önünde tabut kiriyor taraftarlar birileri maçtan sonra ölüyor tepkiler yerek basinda kendini yorumcu zanneden bi boka yaramayan parali yazarlar sunlar bunlar valla hocamiz tüm bu olumsuzluklardan sonra burda kalirsa sükredin..
ben ona inaniyorum ben ona ve seneye kuracagi kadroya inaniyor güveniyorum o trabzonsporumun generali olacak ve bizi girecegimiz savastan galip çikaracaktir ona güveniyor inaniyorum allahim lütfen yönetimde biraz akilli olup onu ikna etsin..
vahid halilhodziç
aynen katiliyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildiİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
Basligin degistirilmesini talep ediyorum...
Korkak Vahid Halilhodzic[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Ve tekrarliyorum...
Yeter hoca yeter LÜTFEN![img]smileys/smiley7.gif[/img]
Güle güle sana güle
Yorum
-
birakin abi artik su adami desteklemeyi yahu...ne yapti geldiginden beri takima..amatör bi teknik direktör..fener maçinda ikinci yarinin baslarinda yattarayi oyuna soksa bugün trabzonsporun basarisi konusuluyo olacakti..yazik yazik.trabzonspor bu kadar aciz olamaz..fener iyice açilmis gol atmak için çabaliyo..madem kontra atak oynatacaksin takimi soksana be abi yattarayi oyuna..bunu futboldan anlamayan bi adama bile sorsa solerdi ona..yazik yazik..stepan0ov sakatlandiginda kardesim senin ne isin var orada..saglik görevlisi sen misin??sen onun yerine sokacagin oyuncuyu hazirlasana oyuna..
güle vahid yeter artik...defoooooooooooooooooooooooooooolllllllllllGÜMÜŞ GENÇLİK!!!
Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum