Kariyeri vs umurumda degiL.Traßzonspor'un Teknik Direktörü oLacak ßir karakteri ve FutßoL anLayisi yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TD: Vahid Halilhodzic
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maçin kilit ismi oldugu kesin,fenerin hiçbir alternatifi yok 1 cezali 1 sakati var.11'ini kestirmek için müneccim olmak gerekmiyor.Bizler takimimizin kadrosu hakkinda bile uzlasamazken Her kokainman'da bu sikintiyi yasayacak.Buna göre bütün is Vahid hocaya düsüyor belirleyecegi taktik ve stratejisini maça müdaheleleriylesah diyen kendi olmali,rakibi kurtulmak için yol aramali
Sonuç olarak vahid hoca ya feneri yikacak yada kendini
Yorum
-
İlk olarak trabrock tarafından gönderildiartik ezberletti kendini
ne yapacagini 10 dk önceden tahmin edebiliyoruz
gol yiyince az daha bekliyo 2.yi yiyince yattarayi aliyo 3ü yiyince ömer rizayi
2. yariya yattarayla baslasana be adam
Aynen öyle kardesim. Korkak oynatiyor takimi. Adamlar deplasmanda maça asiliyor ofansif oynuyor. Biz kendi evimizde defans yapmayi beceremedigimiz halde tek forvetle korkak oynuyoruz.
Gol yedik aliriz bir adam içeri. Ya tutarsa.. Gözünde Fener'i, Galatasaray'i çok büyütmüs adam. Trabzon'un büyüklügüne inanmiyor."Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."
Yorum
-
YA ARKADASLAR ben hatirlamiyorumki derbi maçlarinda hemde trabzondaki maçlarda böyle ezik aciz,,defansif oyun sergileyen bir takim izlemedim..utaniyorum resmen..maçtan çikinca arkadaslar yüzüme amma da defansif oynuyorsunuz diyorlar..haklillar...simdi yakisiyormu bu futbol..biz büyüksek kendi sahamizda ezicez..baskili oynucaz..ama maça basladik...fener yari sahasinda bizden kimse yok..11 kisi defans yapiyoz...YA bu hoca hemen gider yada ben bu hocayi vururum....KONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR
Yorum
-
İlk olarak zanoylu tarafından gönderildiBen takimda kalmasinin ilerisi için daha faydali olacagini düsünüyorum.Türkiyeyi,ligi,takimlari,oyunculari,iklime,trabz ona......vs Herseyiyle yeni alinacak hocadan daha faydali olacagi kanaatindeyim.Ne kadar farli oyuncular ve taktikler uygulasada bunlarin getirisini önümüzdeki sezon aliriz.Vahid hocanin futbol bilgisini de yabana atmayin bence....
yani anladigim kadariyla sen büyük maçlarda 11 kisi defans yapan aciz bir takimin taraftari olmak istiyorsun..ama ben derbi maçlarda özellikle de kendi evinde hücum oynayan bogan yirtici bi takim istiyorum.....bu hoca degilmi yattarayi 78 sokan..o yattar degilmi 3 dakka sonunda gol pasini veren..senin elinde mükemmle bir oyuncun war..2. yarinin ilk basinda soksana oyuna fark açilsin yok...fransiz usulüü..1 attik ya zaten kendi yari sahamizda defans yapiyodu..goo atinca kale alani içinde defan s yapmaya basladik..korkakligin sonu bizim sonumuzu hazirladi..hala bu hoca kalsin diyenlere sadece ve sadece gülüyorum...KONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR
Yorum
-
korkaligin bu kadarida olmaz nedir yahhu bizim bu antrenörlen cektigmiz, hepsi korkak cikti (seno ,Ziya Samet, Vahid ) .
Ben kendi sahasinda karsi takima 90 dakika nefes aldirmayan Trabzonspor istiyorum , tabiki taraftar da öyle olmasi lazim 2:1 oldu taraftardan ses yok , futbolcular taraftara endeksli , costuracaksin kosturacaksin , ey gidi Traftar .
Yorum
-
İlk olarak LORD OFLU tarafından gönderildi
İlk olarak zanoylu tarafından gönderildiBen takimda kalmasinin ilerisi için daha faydali olacagini düsünüyorum.Türkiyeyi,ligi,takimlari,oyunculari,iklime,trabz ona......vs Herseyiyle yeni alinacak hocadan daha faydali olacagi kanaatindeyim.Ne kadar farli oyuncular ve taktikler uygulasada bunlarin getirisini önümüzdeki sezon aliriz.Vahid hocanin futbol bilgisini de yabana atmayin bence....
yani anladigim kadariyla sen büyük maçlarda 11 kisi defans yapan aciz bir takimin taraftari olmak istiyorsun..ama ben derbi maçlarda özellikle de kendi evinde hücum oynayan bogan yirtici bi takim istiyorum.....bu hoca degilmi yattarayi 78 sokan..o yattar degilmi 3 dakka sonunda gol pasini veren..senin elinde mükemmle bir oyuncun war..2. yarinin ilk basinda soksana oyuna fark açilsin yok...fransiz usulüü..1 attik ya zaten kendi yari sahamizda defans yapiyodu..goo atinca kale alani içinde defan s yapmaya basladik..korkakligin sonu bizim sonumuzu hazirladi..hala bu hoca kalsin diyenlere sadece ve sadece gülüyorum...
Ilk önce kendi oyuncularinin özelliklerini iyi etüt et(kalite olarak degil) artilari ve eksileri,sonra rakibine bir bak,yapilmasi gerekenin en iyisi yapildi bu aksam.Bu maç 1-0 bitseydi kraldi bu hoca bunun adi korkaklik degil mantikli oyun....
Yorum
-
Birakin artik bu isleri mantikmis kralmis...Geç bunlari...Artik bu hocayi hiç kimse savunmasin allah askina[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ben bu cümleyi ilk kez kuruyorum ve zamani geldi bence..Defol halilhodciç defol!!!! Gururun varsa defol!!!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildiBirakin artik bu isleri mantikmis kralmis...Geç bunlari...Artik bu hocayi hiç kimse savunmasin allah askina[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ben bu cümleyi ilk kez kuruyorum ve zamani geldi bence..Defol halilhodciç defol!!!! Gururun varsa defol!!!
Ben geçmem sen geçersin,bildigim dogrultuda savunurumda hatasinida söylerim.Benim yorumum bu isine geliyorsa arkadasim...
Yorum
-
Crufyy Barcelona nin sportif direktörlügün geldigi zaman ilk is olarak barcelona sokaklarinda dolasip halka sormus nasil bir Barcelona izlemek istiyorsunuz demis..Ve adligi yanit büyük bir çogunlukla saldiran rakibi bogan ve zevk veren bir futbolmus..Ve rijkaard i getirdi ve transfer ettigi topçular belli Barcelona ise ortada 2 yilda 2 sampiyonluk...
Bize böyle mantalitede adam lazim bizim isteklerimize cevap verebilecek adamlar..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum