hayal mahsulu bunlar hayal........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TD: Vahid Halilhodzic
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildibu herif ruh hastasi.disiplin manyagi.futbol katili.
çok agir oldu vahid bu mesahlari tercüme ettirp dava açtirmasin. [img]smileys/smiley36.gif[/img]Ama bi gerçek varki sonuna kadar katiliyorum. Takimi satiyor bu adam. Simdi diyarbakiri yeneriz olanlar unutulur. Devam etmek konusunda yönetimin tavri konusunda bugünkü maçta seyirciden eylem bekliyorum...Uftin Karalardayım...
Yorum
-
bu adam teknik direktör degil..ersun yanal bile 4-3 önde son 10 dakika ve de fenerbahçeye karsi yedekte kalan son forveti olan zaferi alz daha oyuna aliyordu..hoca iste böle olur...ne oynadi ama vestel..ayni o tarz oynamamiz lazimKONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR
Yorum
-
Ben takimda kalmasinin ilerisi için daha faydali olacagini düsünüyorum.Türkiyeyi,ligi,takimlari,oyunculari,iklime,trabz ona......vs Herseyiyle yeni alinacak hocadan daha faydali olacagi kanaatindeyim.Ne kadar farli oyuncular ve taktikler uygulasada bunlarin getirisini önümüzdeki sezon aliriz.Vahid hocanin futbol bilgisini de yabana atmayin bence....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum