düzeltme yukardaki mesajda hoca yerine futbolcularda olmasi lazimdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TD: Vahid Halilhodzic
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hocanin su an için yapacagi bir sey yok.çünkü bana göre elinde malzeme yok.ancak istedigi oyuncularin bir kismi devre arasinda alinirsa ondan bir sey bekleyebiliriz.O inanms ama takimda inanmayan çok adam var derhal takimla iliskilerinin kesilmesi lazim"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Artik ne yazik ki hocanin kaderi yeni yönetime bagli.Bu sezonu bitirebilir.Ama seneye ? Yönetim istifa etmesi zamanda birakip gitmedigi için önümüzdeki sezonda yeni bir hoca gündeme gelebilir.O ne zaman transfer yapacak sistemi projesi ne olacak ? Baslamadan kaybolan bir yil dahami var ufukta. Umarim seneyede bu hocayla devam ederiz.Çünkü artik hoca degistirmekten midem bulaniyor.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
O kadar basariliyiz ki her maç sonrasi böyle büyük bir hocayi aglatabiliyoruz.Tbrler futbolcularimiza[img]smileys/smiley32.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
BU HOCA GERCEKTEN ADAM BÖYLE BIRINI BULMAMIZ IMKANSIZ LÜTFEN ONA DESTEK OLALIM
IMDI ORDA OLSAYDIM YAPACAGIM TEK SEY IDMANA GIDIP HOCAYA DESTEK VERMEK
seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
zamaninda senoldan esirgedigimizi bari ondan esirgemiyelim,bir adam ya takimin basindadir calistigi surece sadece yapici elestiri ve destek alir ya da degildir.yillardir yaptigimiz vazifedekileri yipratma aliskanligimiza bir set cekelim bence
o da 3 ayda bikiyorsa kendimizi de sorgulayalim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum