Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TD: Vahid Halilhodzic

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

düzeltme yukardaki mesajda hoca yerine futbolcularda olmasi lazimdi
    milyonlarin askisin

Yorum

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
      milyonlarin askisin

Yorum

hocanin su an için yapacagi bir sey yok.çünkü bana göre elinde malzeme yok.ancak istedigi oyuncularin bir kismi devre arasinda alinirsa ondan bir sey bekleyebiliriz.O inanms ama takimda inanmayan çok adam var derhal takimla iliskilerinin kesilmesi lazim
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

tekrardan söylüyorum.. Vahid hoca dan bu sene fazla bisi beklemeyin .. Sizinde söylediginiz gibi elinde malzeme yok olsa eywallah. Ama seneye insallah iyi isler yapacaktir diye düsüncemi yineliyorum.
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

Artik ne yazik ki hocanin kaderi yeni yönetime bagli.Bu sezonu bitirebilir.Ama seneye ? Yönetim istifa etmesi zamanda birakip gitmedigi için önümüzdeki sezonda yeni bir hoca gündeme gelebilir.O ne zaman transfer yapacak sistemi projesi ne olacak ? Baslamadan kaybolan bir yil dahami var ufukta. Umarim seneyede bu hocayla devam ederiz.Çünkü artik hoca degistirmekten midem bulaniyor.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

TAM DESTEK

Böyle Hocalari kolay kolay getiremeyiz bir daha..

Yorum

O kadar basariliyiz ki her maç sonrasi böyle büyük bir hocayi aglatabiliyoruz.Tbrler futbolcularimiza[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

yaa benim topici kapattinizda ne oldu yani.Yaa lutfen benim topic acma hakkimi kapatin lutfen.!...
                  Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

BU HOCA GERCEKTEN ADAM BÖYLE BIRINI BULMAMIZ IMKANSIZ LÜTFEN ONA DESTEK OLALIMIMDI ORDA OLSAYDIM YAPACAGIM TEK SEY IDMANA GIDIP HOCAYA DESTEK VERMEK
                    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

zamaninda senoldan esirgedigimizi bari ondan esirgemiyelim,bir adam ya takimin basindadir calistigi surece sadece yapici elestiri ve destek alir ya da degildir.yillardir yaptigimiz vazifedekileri yipratma aliskanligimiza bir set cekelim bence

o da 3 ayda bikiyorsa kendimizi de sorgulayalim

Yorum

be adam gidicek gibi geliyo..onun yerinde olmak istemezdim walla

Yorum

Adami arkasina bakmadan yollamak için elimizden geleni yapiyorz vallahi. Dayan hoca en azindan seçim olana kadar dayan.Sana tam destek veriyrouz..
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

ilk geldiginde temkinli idim.. ama harbiden menejerlik oyunu hastasi bi adam gibi.. her seyle ilgelienmek istiyor.. basari için çabaliyor

Yorum

senol günesin yaptigi hatalari yapiyor macin en iyi oyunularini kenara alip hasan gibi i ege gibi kalaslari oyuna aliyor yapma vahit hoca lütfen
                              orginalin benim !

Yorum

kalas çoksa hoca ne yapsin
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim