Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kürsat Duymus

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

walla ben begenmiyorum cok dengesiz oynuyo ya

Yorum

en kisa zamanda yollanmali.Düsünüyorumda sampiyonlar ligine iyikide gidemedik.Herseyde bi hayir var diye bosuna söylemiyolar.Düsünsenize kürsat defansta ve karsisinada eto'o ve ronaldinho war.Aman Allahim düsünmek bile istemiyorum wallaha.
      MİMOZA

Yorum

Kürsat Duymus 300 bin $ karsiligi ankaraspor a satilmis

kaynak:günebakis
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Hayirli olsun Ankara spora gitmis.bu adamda bi ugursuzluk vardi geldigi sezonlar hep basarisizlik yasiyorduk.bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim.
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

TABIIIIIII ANKARA KÜRSATIN SAYESINDE BIR GALIBIYET ALDI,KÜRSAT OLMASA IDI ONLAR BIZI YENEMEZDI,HAYIRLI OLSUN,
            BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

insallah ankaarspor maçi borcunu bize öder

yollandigi iyi oldu
              40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
              SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

gelmesi hataydi isallah gider anakaraya. defans beliil artik ufukhan fatih stepanov celo. erdinç tayfun da yedek otursun da akillansin biraz. hatta mumkunse erdinç de gitsin. taraftarina el kol hareketi yapan topcu trabzonda durmamasi lazim. kayseride ogrendi heralde bu hareketleri. layiki ora onun gitsin iste

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
                  <T>
                  <TR>
                  <TD>Kürsat'a izin çikti
                  Ankaraspor?la yapilan anlasma geregi Kürsat Duymus konusunda Futbol Federasyonu?ndan beklenen izin çikti. Buna göre, konuyu degerlendiren Federasyon Yönetim Kurulu üçüncü tescil konusunda getirilen kisitlamayi bir defaya mahsus olmak üzere kaldirdi.

<DIV align=center></DIV>Böylelikle, benzer durumdaki tüm oyuncularin 31 Ocak tarihine kadar kulüp degistirebilecekleri bildirildi. Söz konusu karar geregince Kürsat?in Ankaraspor?a transferiyle ilgili herhangi bir pürüz kalmadi.
                  <DIV align=right>20.01.2006 18:03:00</DIV></TD></TR></T></TABLE>
                  <DIV align=center></DIV>
                  BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

Besiktasta tutunamayan bir futbolcunun biz de ne isi var.Bakmayin kazara bir iki gol attigina.(Jun onu da atamadi ya)
                    Ali kemal yuvarladi,Hüseyin patlatti ve futbolda düzen degisti

Yorum

Geldiginde inanmistim oynayacagina, sade futboluna birseyler kattigini gözlemlemistim rizede ama büyük takim oyuncusu olmak ciddenfarkli birsey, Küçük takimda göze batmayan eksikler buraya gelince adeta tavan yapiyor. Herkes kaldiramiyor bu formayi. Gittigi yerde basarili olmasini dilerim.
                      BORDO MAVİ

Yorum

iyidi ama biraaz yavasti hayirli olsun yolu açik olsun
                        ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

kursatin ankaraspora transferi resmilestimi peki,rizanin ayrildigini duydum,insallah vazgecmezler

Yorum

rizedeyken hocasi r calimbaydi ve surekli oynuyodu riza hocanin bjkya gelmesiyle oraya transfer edildi hic oynamadi bize geldi simdi riza hoca ankarada ve kursati transfer etti yine bakalim oynatacak mi trabzona 2 kez gelip gitti

Yorum

sen gittin F. Akyel geldi ne anladim ki ben bu isten
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

takimi satan adamin ne isi var bu takimda çok iyi yaptilar

zaten sattigi için gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim