Hepimize hayirli olsun...
Kulübümüzün Besiktas?tan transfer ettigi defans oyuncusu Kürsat Duymus, bugün saat 14:00?de Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde düzenlenen imza töreninde dört yillik sözlesme imzaladi.
</DIV>Imza töreninde konusan Kürsat, ?Günlerdir benim hakkinda çesitli spekülasyonlar yapiliyordu. Bense bunlara cevap vermek yerine susmayi tercih ettim. Bu törende bazi konulara açiklik getirmek isterim. Ben, kesinlikle Besiktas?tan gönderilen bir futbolcu degilim. Ilk 11?de oynayamamak ya da kadro disi kalmak gibi sebeblerle degil, baska problemlerim sebebiyle kendi istegimle takimdan ayrildim. Bu konuda basta Besiktas Kulübü Baskani Yildirim Demirören olmak üzere, diger yöneticilerimiz bana anlayis gösterdiler. Kimseyle bir darginligim olmadi. Mutsuz oldugum için daha önce de formasini giydigim Trabzonspor?a gelmek istedim.? dedi. Trabzonspor?un en az Besiktas kadar büyük bir camia oldugunu vurgulayan Kürsat, kendisini tekrar yuvasina dönmüs gibi hissettigini belirtti. bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum