Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kürsat Duymus

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

söyle o golde ayaga kayan adami kürsat olarak gördüm. odur ya da degildir farketmez. 2 pozisyonda çok iyi hatirliyorum tehlikeli çalimlar yedi. zaten savunmamiz iyi olsaydi adam tek basina gol pozisyonuna giremezdi. oyun tamamen sivasin inisiyatifindeydi farkindaysan. gol attilar defansa çekildiler. normalsde 2. yari baskili gözüktük ama tamamen sivain taktigiydi. sivasin 2. golunden sonra 2-3 defa geldiler ve hepsi tehlike oldu farkindaysan.

Yorum

ben kürsati kötülemek için yazmiyorum.bence maçta pekde iyi oynamadi. ama bi önceki hafta gaziantep maçinda da iyi oynamisti

Yorum

Orada topa kayan Celaleddin'di kardes.

sivas ikinci yari bizim kornerimizden dönen topu 50 metre tasiyan balili'nin kisisel becerisyle öne geçti ve 10 kisi savunmaya dönüp 1 adamini ilerde birakti.

O golde suç ariycaksan 2 stoperini de her kornerde çikaran Senol Günes'e bulacaksin, orda kademe yapamayan celaleddin'e adam kaleciye giderken kaleye kosan Lee'ye bulacaksin. Ortasahanin defansa dönük katkisinin yok denecek kadar az oldugu bir maçta defansi elestirmeyi de pek saglikli bulmuyorum.

Oyun sivas'in istedigi gibi geçti haklisin çünkü risk almaya mecburdu trabzonspor. Golden sonra Eller ve Kürsat ortasaha çizgisinde oynadilar nerdeyse, sivasin pozisyonlari yine bizim hücumda kaptirdigimiz toplarin defansimizin arkasinda uzun paslarla gelmesiydi. Bunlarda da emrah ve volkan kademe yapmaya çalistilar. Ancak sen 7-8 kisiyle hücum etmeye çalisiyorsan defansini Allah'a emanet etmissin demektir. Daha gol de yiyebilirdik.

BORDO MAVİ

Yorum

yedi sekiz kisiylemi hucum. o zaman ben yanlis gördüm. dakika 70-80 gibiydi. top bizim yari alanda ve bizdeydi. saydim.bizden tam 6 kisi bombos topu öylece bekliyolardi kendi aralarinda pas yapmak için. geri kalan adamlarimizda ilerideydi. yani 8 kisiyle hücum falan etmedik. sivas kendi sahasina çekilmisti. 6 kisi ortada kendi kendimize top dolastirdik. allahtan yattara vardi o da olmasaydi o ataklarimizida göremezdik.

yani sonuç olarak orta saha berbatti dogru ama defansta berbatti.

Yorum

7-8 kisiyle hücum ettik demedim dikkat et, etmeye çalistik dedim, Fatih - Mehmet - Jun - Yattara - Hüseyin - Lee - Volkan bir çok pozisyonda rakip alana gitti.. Maç boyunca saçmaladigimizn, amaçladigimizi hiç birseyi yapamadigimiz konusunda sana katiliyorum.

Neyse kürsat topic'i burasiçok sapma oldu.
            BORDO MAVİ

Yorum

Kürsat ile her zaman yüregim agzimda maç izliyorum. Hiç güven vermiyor bana. Nitekim de bugün rakibe basmada ki acemiligi pahaliya mal oldu. Yazik ya hala böyle adamlara forma veriyoruz...

Yorum

yazik ki hem ne yazik.Türk futbolunda yeni bi çag açmis koskoca TRABZONSPOR un son adamina bakarmisiniz KÜRSAT DUYMUS.yAZIK BE YAZIK
                MİMOZA

Yorum

Kürsat iyidir iyi.Ondan daha salak top oynayan adamlar var.

10 top çikarir,1 hata yapti mi suçlu olur adam.

Yorum

büyk bir hata.TRABZON formasi giymek kolay degildir.eger onu birakmak istemiyorsanda o topa vuracaksin
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Senin hakkinda kuskularim vardi zaten sadece dünkü topu es geçmenden degil ama nedense bizim formayi sana yakistiramiyorum.

Sanki üzerine tam oturmuyor

VE GITMENI ISTIYORUM.
                      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Ne adammis be hakkinda 3 baslik var

Yorum

su anki formu erdinç'tende özgürden de daha iyi.. Ben Rize'den sonra üstüne katar diye umuyordum amagidisat kötü..
                          BORDO MAVİ

Yorum

Aslinda Akçaabat Sebatspor adina basarili olabilecek bi futbolcu..
                            ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

defansimizda kurulu bir saat bombasi gibi is yapiyor. ne zaman ne yapacagi belli degil. bi de kürsatin defanstan top çikarmasina dikkat edin, amaçsizca topa vuruyor, ve nerdeyse top karsi kaleciye kadar gidiyor.

Yorum

vallah fena sayilmaz adam füzede atmasini biliyor yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                TRABZONSPORLU OLUNMAZ! TRABZONSPORLU DOGULUR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim