Hayirlisi olsun. Insallah kendine yakisir ve sürekli oynayabileceği bir takima gider. Trabzonspor'un as oyuncusu olmaya yeteneği belki yetmeyebilir fakat yerden yere vurulacak oyuncu kesinlikle değil. Ligde ilk 5-6 takimin disinda her takimda rahatlikla oynayabilecek isim. Yolu acik olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Alacaklarina karsilik sözlesmesini feshediyormus.
Yetenekleri tartisilabilir ama bazi öz evlatlardan daha adamdir, hatta adamlikta ikiye katlar.
En azindan canini disine takiyordu, kendini yirtiyordu...
Yorum
-
kendine iyi bak Yavrum Zeki eminim burada ağzının suyu akarak seni izleyecek olanlar var başka takımlarda.Adın çıkmış koçum senin ağzınla kuş tutsan yaranamazdın.Sağlık olsun. Ben şahsen üzüldüm kendi değerlerimize gereken değeri vermiyoruz.Pereria gibi adam var zaten Zeki yedekte olmayı sorun etmeyen nerede görev verirsen oynayan biriydi.Bence başarılıydı da.Gelen Kamil Zeki'den çok mu iyi ? .Ama nüfüs kağıdında Trabzon yazıyor koçum senin ağzınla kuş tutsan yaranamazdın.Burada kimler yuhalanmadı ki Fatih Tekke Gökdeniz Hami hepsi yuhalandı küfürler edildi.Lafa geldi mi bizden iyi taraftar yok ama.
Yusuf Yazıcı'da bir kaç gol kaçırsın pas hatası yapsın o çocukta yuhalanır.
Yorum
-
bu arada takımda en düşük maaş alan oyuncuya 350 bin lira takıyorsun.çoh enteresan.
rusya ikinci liginden aldığın ramile de yılda 450 bin avro veriyorsun ve kiralıyorsun yetişmesi için.(eleman neredeyse sıfır kariyerle euro milyoneri oldu.4 yıllık kazandığı rakam 1.6 milyon avro. ben olsam futbolu bırakıp ticarete atılırdım
) iyi sermaye aga
bu arada baktım bu sezon iyileştirme yapmışlar zekiye.1.2 milyon lira yani 300 bin avro ya yükseltmişler.demekki daha önce daha da az alıyordu.
normalde zenginden alıp fakire verilir ama bizim kulüpte fakirden alıp zengine veriliyor.çoh ilginç.fakirlerden topla 300 bin- 400 bin liraları biriktir sonra git onu damdoya yatır.o da sana senede 4-5 gol atsın..enteresanEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 19.06.2017, 19:28.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum