Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlar beğenmiştir ya
    Aaaa ismail saral abimizi unuttum yuh olsun bana

Yorum

• yeteneksizlik abidesi ne elinin ayarı var ne ayağının

serkan balcıya koşmaktan başka hiç bir vasfı yok dediğim için kendisinden buradan özür dilerim

biz eskiden gerçekten büyük takkımmışız ve eskiden takımımızda kaliteli futbolcular oluyormuş
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ne kaptani ya, şok oldum vallahi. Türkiyede demekki futbol baska türlü oynaniyor. Neydi o Fatih akyel vardi birde, utanmistim resmen.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• 2017'nin ilk Zeki Yavru mesajı ...

Adam oyuna giriyor, son dakikalarda Aykut Kocaman'ın bütün planlarını alt üst ediyor, tüm atakları yönlendiriyor, siz hakkında bir kelime bile yazmıyorsunuz Bu kritik hamle ile maçın gidişatını değiştiren Ersun Yanal ve ekibini tebrik ederim
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Cafu, Carlos, Ashley Cole hic biri senin gibi olamaz Yavri reyiz vur topu kornere gönülleri feth et

Yorum

• Arkadaşlar tamam Zeki gitsin.Fakat yerine kimi alabiliriz ki?Bence kendi gitmek istemezse kesinlikle satılmaz.Biraz gerçekçi olalım.Bütçe kısıtlı.Yönetim bütçeyi eksik bölgelere harcayacak.O parayla Pereira'ya alternatif bulayım demez.

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar tamam Zeki gitsin.Fakat yerine kimi alabiliriz ki?Bence kendi gitmek istemezse kesinlikle satılmaz.Biraz gerçekçi olalım.Bütçe kısıtlı.Yönetim bütçeyi eksik bölgelere harcayacak.O parayla Pereira'ya alternatif bulayım demez.
                Adam haklı beyler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Animatör olarak fazla para alıyor.. Aslında başka bi adı var da kurallar gereği animatör yazdım

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar tamam Zeki gitsin.Fakat yerine kimi alabiliriz ki?Bence kendi gitmek istemezse kesinlikle satılmaz.Biraz gerçekçi olalım.Bütçe kısıtlı.Yönetim bütçeyi eksik bölgelere harcayacak.O parayla Pereira'ya alternatif bulayım demez.
                    Altyapıdan başka biri bulunsun zeki den faydalı olur.
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Vedalaşalım. %400 zam yapan bedelini ödesin.

Yorum

• sanırım rize maçında zeki oynayacak başarılar.

Yorum

• İnşallah iyi bir maç çıkarır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• ulan Zeki, maç sonu hoptek oynayarak trilyon alıyorsun

Yorum

• Rize maçında o ellerin insin yeter başka bir şey istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulan Zeki, maç sonu hoptek oynayarak trilyon alıyorsun
                                Abi onu daha çok takım maskotu olarak değerlendir bence
                                "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim