Off ya arkadaş döneceğim başınıza bela olacağım diyor adam, hayret bir şey ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben de yazacaktım ama bu haberi ilk veren kişi olmak istemedimİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Hoca yılın karmasına aldıysa kesin kadroda...
D Ersun hocaya göre bu sezonun gümüş karmasına girecek performans sergilemiş . Yedek olarak kadroda kalması kesin gibi , artık Ersun hocanın bi bildiği vardır deyip kararına saygı duymak lazım . Özevlat ayrımcılığı yapmayacağından emin olduğum için gözüm arkada kalmaz
Yorum
-
Kenarda Salih duracağına Zeki dursun anasını satayım. Severiz böyle çılgınlıkları. Neyse ki, başkanın "bundan sonra torpilmiş, adam kayırmaymış o işler bitti" açıklaması geliyor aklıma. En azından hoca tarafından gerçekten istendiğini ve beğenildiğini biliyoruz en azından. Ya sevgi var ortada... Zeki'ye değen sevgi eli.... Xeki Yavru!
Yorum
-
zeki insanı ayakkabısını baglarken gol yiyebiliriz ve hakeme ayakkabımı baglıyorum diye itirazda bulunabilir kendini mahalle maçında zannedip . bu tip karşısında dikkatli olmak gerekölmeden bir şampiyonluk kutlasak be :)
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
Ersun Hoca kendisi ile daha önce çalıştı. Yaş tahtaya basacağını sanmıyorum.
Kalmasını istiyorsa bir bildiği vardır, demek ki güveniyor."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Yedek olarak tutulabilir yalnız fiziksel ve mental olarak kendini hazırlaması lazım. Eğer hazırlayamazsa da sorun yok, her zaman talibi var tutmadı mı yollarsın olur biter. Türkiye Kupası'nda idare etsin, Cavanda'yı dinlendirsin yeter.
Erkan gibi pili bitmiş yüksek maaşlı bir adama bir sezon daha şans verelim diyebiliyorsunuz, Zeki gibi risksiz ve düşük maliyetli adama hayır diyorsunuz. Erkan'ın tutma ihtimali Zeki'den kat be kat daha düşük.
Ekleme:
Eleştiriler de komik yalnız. Sanki tüm futbolcularımız eksiksiz ve şampiyon olacak kalitede de Zeki bu uyumu bozuyor
)
Ayrıca küme düşmeye oynayan bir takım ile işleyen bir takımda oynamak arasında fark var. Kendi taraftarı olduğu bir takımda oynamak ile kiralık gittiği bir takımda oynamak da çok farklı. Mesela geçen sene gayet iyiydi Gaziantep maçına kadar. Ya nefretle bilerek görmezden gelerek yazıyorsunuz ya da futboldan bihabersiniz. Bence her ikisi de ya neyse.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 22.05.2016, 18:27.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum