Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan bu şikebahçe maçında oynarsa ben o maçı valla izlemem..
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim başkan olduğum takımda oynayamaz demişti İHO
      aa evet başkanı transferde desteklediğim kadar şu söz verme ve tutma konusunda muhalefetim ona

Yorum

• Yorum

• Foruma karartmamı uygulasak... Yastayız...
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bildiğimiz Zeki işte,hayır falan gelmez,ilk defa da bu kadar karamsarım bir futbolcu hakkında...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yerel basına göre isteyenler varmış ama yönetim göndermemiş. Bak bak daha neler. Aynı yerel basına göre FB de kendisini istiyordu...
              Hocam yerel basına o kadar laf ettiniz bu sefer haklilar galiba.

Yorum

• Bossingwa Reis'in sakatlığı ile ilgili de olabilir
                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• 2018 yılına kadar kontratı var zekinin. demirbaş öz evlat sağlam torpili var demek ki...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kim bilir hangi öz evlatçı yöneticiler kararı değiştirtti. Sözde her türlü ekonomik manevraya sahip yönetimin son yalan icraatlarindan biri. Koca Trabzonspor ilk okul terk insanlarin elinde ziyan olmakta...
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam yerel basına o kadar laf ettiniz bu sefer haklilar galiba.
                      Sonucu doğru çıktı ama onların ortaya attığı nedenler farklıydı. Bugüne kadar yerel basında Zeki Yavru'ya af geliyor şeklinde bir haber duydunuz mu? Yönetim herkesi terse yatırdı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• belkide ön liberoda değerlendirir kim bilir,doğru olan da bu.
                        zaten salih orayı idare edebilir,zekiyi oynatacağını düşünmek yanlış
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• bazen iyi oynuyor aslında
                          herkesin içinde bir iyilik vardır
                          polyanna adam mıdır

o değilde hayırlı olsun o zaman
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Çok değil bir sayfa önce artık 2. ligde bile oynayamaz diyenler, adam Trabzonspor'da oynayacak ne iş? Bosingwa'nın 3 hafta olmayacağını öğrenince bugün Zeki'ye af mı geliyor acaba tarzı bir yorum yazacaktım vazgeçtim. İçime doğmuş demekki

Şaka bir yana Zeki kötü bir futbolcu olabilir ama kendisine yapılan muameleyi hak etmiyordu. Mesajlarımda da bunu savunmuştum hep. Yapılan yanlıştan dönülmesi sevindirici. Diğer bir yandan bu affedilme Zeki için yeni bir sayfanın açılışı demek. Aslında bu sene gayet iyi başlamıştı sezona ama bazı maçlarda saçma sapan ve kritik hatalar yaptı. Belki akıllanır ve kendisini geliştirir, kendisine söven hakaret eden taraftara da yedirir o lafları ki buna ben de dahilim.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde kara bir gün.. 05.02.2015
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Süre aldığın her maç stadtan sövecem kovulana kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim