Ulan bu şikebahçe maçında oynarsa ben o maçı valla izlemem..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aa evet başkanı transferde desteklediğim kadar şu söz verme ve tutma konusunda muhalefetim onaİlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim başkan olduğum takımda oynayamaz demişti İHO
Yorum
-
Hocam yerel basına o kadar laf ettiniz bu sefer haklilar galiba.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel basına göre isteyenler varmış ama yönetim göndermemiş. Bak bak daha neler. Aynı yerel basına göre FB de kendisini istiyordu...
Yorum
-
Kim bilir hangi öz evlatçı yöneticiler kararı değiştirtti. Sözde her türlü ekonomik manevraya sahip yönetimin son yalan icraatlarindan biri. Koca Trabzonspor ilk okul terk insanlarin elinde ziyan olmakta...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Sonucu doğru çıktı ama onların ortaya attığı nedenler farklıydı. Bugüne kadar yerel basında Zeki Yavru'ya af geliyor şeklinde bir haber duydunuz mu? Yönetim herkesi terse yatırdı...İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam yerel basına o kadar laf ettiniz bu sefer haklilar galiba.
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Çok değil bir sayfa önce artık 2. ligde bile oynayamaz diyenler, adam Trabzonspor'da oynayacak ne iş?
Bosingwa'nın 3 hafta olmayacağını öğrenince bugün Zeki'ye af mı geliyor acaba tarzı bir yorum yazacaktım vazgeçtim. İçime doğmuş demekki 
Şaka bir yana Zeki kötü bir futbolcu olabilir ama kendisine yapılan muameleyi hak etmiyordu. Mesajlarımda da bunu savunmuştum hep. Yapılan yanlıştan dönülmesi sevindirici. Diğer bir yandan bu affedilme Zeki için yeni bir sayfanın açılışı demek. Aslında bu sene gayet iyi başlamıştı sezona ama bazı maçlarda saçma sapan ve kritik hatalar yaptı. Belki akıllanır ve kendisini geliştirir, kendisine söven hakaret eden taraftara da yedirir o lafları ki buna ben de dahilim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yastayız...

Yorum