Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki Yavru

Hayır ne kadar büyük günah işlemişiz de Perşembe günü Bosıngwayı izledikten 3 gün sonra Zeki ile sınanıyoruz ???

Hayir Atdan inip eşeğe binme tabirinin bu kadar doğru olan bir örneği görmedim duymadım bilmiyorum...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• AW: Zeki Yavru

Zekiden önce çocuğu üçüncü ligden alıp Trabzonsporun yedeği yapıp, iki sene körelmesine sebep olanlara laf atın yiyorsa. Şenol beyi konuşun mesela, yada Sadri ağayı falan. Onların dokunulmazlığı var tabi, yemiyor onlara bişey demek...

Gesendet.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Artik benden de paso Zeki. Ne diyorlarsa aleyhine az bile diyorlarmis.

Yorum

• bunun gibileri görünce futbol akademilerine yazılmadığım için kendime çok fena küfrediyorum adam ilk gol de asist yaptı içine sinmedi 2.golü kendi kalesine bildiğin plase bırakarak attı ama bunu rakip kaleye 1 kez yapsın gider özür dilerim fazla zeki! olan insanlarda hafif gariplik olurmus bunun ki de bu hesap sen oynama ben her maça 10 kişi cıkmaya razıyım sen oynayınca rakip 12 biz 10 oluyoruz en azından 11e 10 oynamak daha iyi
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Lampart zeki bu adamın trabzonspor forması giydiği her gün bize ızdraptır..
            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Zeki , bir maça mal olsan da moralini bozma takımın için savaş, hatalarından ders al.

Yorum

• Şimdi gelir birileri yine ''Zeki'yi rahat bırakın! Herkese laf ettiniz Zeki mi kaldı, o bizim özevladımız! '' der.

Asıl böyle yorumlar benim cinlerimi tepeme çıkartıyor.

Artık yorum yapmayacağım senin hakkında.

Futbolcu olmayan birisinin performansı hakkında yorum yapmak gereksiz.
                En son Canberk tarafından düzenlendi; 06.10.2014, 00:09.

Yorum

• adam top çıkarmak için geriye koşuyor, sol ayakla topu stoplamak yerine sağ ayağı ile topu geliş yönüne kaleye gönderiyor. ve bu elemanı furbolcu diye ilk onbirde maça başlatıyorlar. kabahat bu elemanda değil bunu oynatan teknik direktör bozuntusunda.

Yorum

• Altyapımıza gerçekten hayranım. Ne gibi inciler ortaya çıkıyor.

Yorum

• Zekinin hataları var. Diğer birçok oyuncunun da hataları var ama. Yenilginin tek sorumlusu zeki değil. Evet kötüydü ama yenilginin sorumlusu değil.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zekinin hataları var. Diğer birçok oyuncunun da hataları var ama. Yenilginin tek sorumlusu zeki değil. Evet kötüydü ama yenilginin sorumlusu değil.
                        Kendi kalesine gol ve asist.Sorumlusu ben!

Yorum

• Senin yuzünden hasta oldum bugün sana ne diyecegimi bilmiyorum artik eger burayi okuyosan şunu bil ki sen bu takima yakişmiyosun lütfen taraftarlarimiz adina sana yalvariyorum.düş yakamizdan

Yorum

• saçınla uğrastıgın yetmedi şimdi bide kramponla ugraman çıktı daha fazla küfür yemeden defol git artık

Yorum

• Zeki futbolu bırak aldığın parayı biz aramızda toplayalım ödeyelim sana her yıl.
                              Dallas Mavericks
                              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Emekli edin şunu böyle saçma sapan bir futbolcu olamaz beynini nadasa bırakmış
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim