göksuyla zeki 10 yıl bu takımın sağ bekini götürür.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Onlarıda satarlar. Kimleri satmazdılar ki?İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöksuyla zeki 10 yıl bu takımın sağ bekini götürür.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
bu çocuğu ilk gördüğümde kanım ısındı. yetenekli sadece biraz tecürbesiz bi de biraz kilosu var. ortaları iyi hücuma çıkışı iyi. şişman srkanın yerini çok rahat alır bu. ama hepsi bi kenara en trabzonlu trabzonsporlusu da bu be. elazığlı oyundan çıkarken nasıl da sinirlniyor yavaş çıkıyor diye. aynı bizim gibi seyirci gibi yaşıyor olayı. aslanım benim senin gibi yürekli adamlar lazım bize
Yorum
-
Iskender Gönen'i bilmemde. Adem Özdemir diyorki bu usak bu ruhla, bu hirsla bu istekle (eger anteremanlardada boyleyse) buyuk futbolcu olmanin mantalite olarak 80%'ine ulasmistir.İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezeki keşke övdüğünüz kadar olsa elimizdeki en iyi kanat oyuncuları olcan ve volkan peki iskender gönen(maradona iskender)onlar hakkında ne diyor okudunuz mu bence okuyun zeki çok ekmek yemeli
Volkan ve olcanin Zeki ile ne alakasi varsa? Zeki defansa donuk oyuncu. Otekiler ayda yilda bir defansa geliyor."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
zeki ye çok geçmiş olsun.
öncelikle şunu belirteyim zeki serkandan iyi değil.
janko vittek ten iyi değil
marek cech emersondan iyi değil
maç boyunca ne sağ kanattan bir atağımız var ne de sol kanattan bir atağımız var kanatları kullanamadığımız bir gerçek
zeki çok oynaması lazım bize daha hazır iyi ortalar yapabilen sağ kenardan hızla atağa kalkık içeriye doğru oynayabilen orta alan oyuncularıyla paslaşarak son çizgiye inebilen şut çeken orta yapabilen özgür çek gibi adam eksiltebilen kanat oyuncuları şart lütfen kendimizi kandırmayalım
zeki ve serkan emerson cehc bu takımın kanatlarında oynayamaz
Yorum
-
bence iskender gönen i oku ben iskenderi izledim abdullahı izledim serkanı ve zeki yi de izliyorum abdullah ve iskender in %30 bile değil keşke iskender ve abdullahı izleseydin bir kanat oyuncusu nasıl olur görürdünİlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIskender Gönen'i bilmemde. Adem Özdemir diyorki bu usak bu ruhla, bu hirsla bu istekle (eger anteremanlardada boyleyse) buyuk futbolcu olmanin mantalite olarak 80%'ine ulasmistir.
Volkan ve olcanin Zeki ile ne alakasi varsa? Zeki defansa donuk oyuncu. Otekiler ayda yilda bir defansa geliyor.
Yorum
-
Geçmiş olsun Zeki.
İnşallah korkulacak bir şey yoktur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

( off
Yorum