Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• göksuyla zeki 10 yıl bu takımın sağ bekini götürür.

Yorum

• Helal ulan işte böyle adamlar lazım bize!!

Yorum

• İlk olarak mertacar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        göksuyla zeki 10 yıl bu takımın sağ bekini götürür.
        Onlarıda satarlar. Kimleri satmazdılar ki?
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• bu çocuğu ilk gördüğümde kanım ısındı. yetenekli sadece biraz tecürbesiz bi de biraz kilosu var. ortaları iyi hücuma çıkışı iyi. şişman srkanın yerini çok rahat alır bu. ama hepsi bi kenara en trabzonlu trabzonsporlusu da bu be. elazığlı oyundan çıkarken nasıl da sinirlniyor yavaş çıkıyor diye. aynı bizim gibi seyirci gibi yaşıyor olayı. aslanım benim senin gibi yürekli adamlar lazım bize

Yorum

• şimdi Ağladın ya koçum sonraki maçlarda sen ağlatıcan bunu unutrma
            https://www.saltanatmt2.com.tr/
            https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
            https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• zeki keşke övdüğünüz kadar olsa elimizdeki en iyi kanat oyuncuları olcan ve volkan peki iskender gönen(maradona iskender)onlar hakkında ne diyor okudunuz mu bence okuyun zeki çok ekmek yemeli

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zeki keşke övdüğünüz kadar olsa elimizdeki en iyi kanat oyuncuları olcan ve volkan peki iskender gönen(maradona iskender)onlar hakkında ne diyor okudunuz mu bence okuyun zeki çok ekmek yemeli
                Iskender Gönen'i bilmemde. Adem Özdemir diyorki bu usak bu ruhla, bu hirsla bu istekle (eger anteremanlardada boyleyse) buyuk futbolcu olmanin mantalite olarak 80%'ine ulasmistir.

Volkan ve olcanin Zeki ile ne alakasi varsa? Zeki defansa donuk oyuncu. Otekiler ayda yilda bir defansa geliyor.
                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Sana yeteneksiz diyenleri Allah yola getirsin cocukkkk!!!!

Hastayim futboluna oglum.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• caym parmaklarima... Yazmasam kimse tanimiycak beni sanki...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Umarım ciddi bişeyi yoktur
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• zeki ye çok geçmiş olsun.
                        öncelikle şunu belirteyim zeki serkandan iyi değil.
                        janko vittek ten iyi değil
                        marek cech emersondan iyi değil
                        maç boyunca ne sağ kanattan bir atağımız var ne de sol kanattan bir atağımız var kanatları kullanamadığımız bir gerçek
                        zeki çok oynaması lazım bize daha hazır iyi ortalar yapabilen sağ kenardan hızla atağa kalkık içeriye doğru oynayabilen orta alan oyuncularıyla paslaşarak son çizgiye inebilen şut çeken orta yapabilen özgür çek gibi adam eksiltebilen kanat oyuncuları şart lütfen kendimizi kandırmayalım
                        zeki ve serkan emerson cehc bu takımın kanatlarında oynayamaz

Yorum

• Çok geçmiş olsun takımdaki ruhuyla oynayan birkaç kişiden birisin...Umarım kötü birşeyin yoktur..

Yorum

• İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iskender Gönen'i bilmemde. Adem Özdemir diyorki bu usak bu ruhla, bu hirsla bu istekle (eger anteremanlardada boyleyse) buyuk futbolcu olmanin mantalite olarak 80%'ine ulasmistir.

Volkan ve olcanin Zeki ile ne alakasi varsa? Zeki defansa donuk oyuncu. Otekiler ayda yilda bir defansa geliyor.
                            bence iskender gönen i oku ben iskenderi izledim abdullahı izledim serkanı ve zeki yi de izliyorum abdullah ve iskender in %30 bile değil keşke iskender ve abdullahı izleseydin bir kanat oyuncusu nasıl olur görürdün

Yorum

• Geçmiş olsun Zeki.
                              İnşallah korkulacak bir şey yoktur.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İnşallah bir şeyi yoktur.
                                Allah yardımcın olsun Zeki( off

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim