Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böyle oyna, canimi ye

Yorum

• yalnız arkadaşlar bir iki maç sonra eski haline dönebilir hiç belli olmaz
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• dusun zekının yakasından myumlu ıcınde soledıklerınızı dun gıbı hatırlıyorum bosının yoklugunda olabılecek en ıyı alternatıf oldugunu gosterdı sadece bosının onu ıyı calıstırması lazım
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yalnız arkadaşlar bir iki maç sonra eski haline dönebilir hiç belli olmaz
          futbolda ilk bir basari elde etmek basittir, ama bu basriyi tasdiklemek tekrarlamak en zor istir

ingilterede denildigi gibi the damn 2nd year

küme cikan cogu takimlarda 2. yilinda geri düser

oyunculardada benzerdir
          ali sen, baris memis... gibi futbolcular bu dönemde nasil yikildigini gördüydük

m.yumlunun 2.sezonu tam bir felaketti
          tolgada 2.yildan daha cok 2 dönem olmusdu
          tayfunun kayserideki patlayisindan sonra geri dönüsündeki dökülmesi vs...

su an bu derdi yasiyan yusuf
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dün muhteşem oynadı tebrik ediyorum kendisini.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Dün akşam ki performansı ben dahil bir çok kişiyi yanılttı. Yapılması gerekeni yaptı. Bundan sonra ki maçlarda da bu şekilde devam eder umarım.Bu maçta ki performansını beğenmeyen ve vasat diyenler ne bekliyor hele bir anlatsınlar.
              Ağasarlı_61

Yorum

• Hakkını verelim. O üç kişiyi çalımladığı pozisyon efsane
                Hele serbest vuruş dün için gerçekten tebrikler.

Yorum

• Taraftarın yeni kurbanı idi artık yavaş yavaş bu saçmalıktan kurtulacak.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Adamsin adam. Seni ilk gunlerinden beri begeniyorum ama itiraf edelim ki bi aralar sahada sacmaliyodun. Ama Hami hoca'dan beri tekrar eski gunlerine dondun.

Yorum

• Alkis...

Bravo.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bosingva döndükten sonra orta sahaya çekilebilir mi mesela dün salihin yerinde oynasaydı başarılı olabilirdi bence ataklarımız hızlı daha sık gerçekleşebilirdi

Yorum

• Bosingwa'dan birşeyler öğrenmiş anlaşılan.. Olması gereken buydu zaten. Umarım performansı her geçen gün yükselir bu hem bizim hemde onun işine yarayacak.
                          Mustafa Yumlu'da bir zamanlar dibe vurdu taraftar eline geçirse bir kaşık suda boğacaktı.. O ayağa kalkmasını öğrendi... Sıra sende kafanı kullan
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• Yeni transferlerle Zekinin performansının da yükseleceğini düşünüyorum.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Zeki'yi beğendim,gelişmeler var.Ligde 5 yabancıdan dolayı Bosingwasız maçlarda iyi bir Zekiye ihtiyacımız var.

Yorum

• 2 senedir yazıyordum,birinci oyuncu olmak için yeterli değil hala ama asla Şener'e,Veysel'e bonservis verdirecek kadar onlardan eksik değil.Biraz ozguven ve Bosingwa'dan kazanacağı tecrube ile kalburustu bir oyuncu olacaktır.İyiyi abarttığımız gibi kotuyu de abartmadan sabırla destek olmamız lazım.Mustafa gibi Zeki gibi bu formanın,camianın içinden gelen oyunculara her zaman ihtiyaç var.
                                "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim