Zekinin her tarafından futbol aksa ne olur ki, 2 farklı mağlupken sahada sırıtarak gezen artistten öz evlat filan olmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zeki size ne yaptı bu kadar diye hezeyanda bulunup duyar kasan Hacisalihoglu'nun ,zamanında taraftarın tekrar TS formasıyla görmeye can attığı Fatih Tekke'yi almamak için takındığı tutumu da hatırlıyoruz. O zaman sormak lazım kendisine ;
Sayın Hacisalihoglu , Fatih Tekke sana ne yapmıştı da onu almamak için şekilden şekile girmiştin ve ölümüne direnmistin?
Yorum
-
Tepkiyi abartmamak lazim, artik bizim futbolcumuz, sahip cikmak ve desteklemek lazim...
Yorum
-
Yönetimi şimdiden istifaya çağırmak için bir neden olmalı aslında Zeki Yavruyu transfer etmeleri. İstifaya çağırmıyorum ama Zeki Yavruyu yok sayıp hiç oynamadan devre arası 2. lige yollanmasını diliyorum. Ünal Karaman onu istemiş olabilir ama Ünal Trabzonspora teknik direktör olabilmesi de ayrı bir trajedi. Ülkemizde torpil her yerde gerçekten. İğreniyorum.
Yorum
-
Öyle bir dünya yok. Bunu diye diye kulübü çiftliğe çevirdiler..İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepkiyi abartmamak lazim, artik bizim futbolcumuz, sahip cikmak ve desteklemek lazim...
Yorum
-
Kusura bakma ama futbol içindeki en saçma cümleyi kurdun.İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepkiyi abartmamak lazim, artik bizim futbolcumuz, sahip cikmak ve desteklemek lazim...
Yorum
-
Yorum
-
Ciftligi hayvan mi, ciftci mi kuruyor? Burada Tepkiler yanlis kisiye gösteriliyor...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir dünya yok. Bunu diye diye kulübü çiftliğe çevirdiler..
Sende kusura bakma, ama zaten futbol icin degil, insanlik icin yazmistim. Iyice mobbige döndü burada yazilanlar.İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama futbol içindeki en saçma cümleyi kurdun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum