Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zekinin her tarafından futbol aksa ne olur ki, 2 farklı mağlupken sahada sırıtarak gezen artistten öz evlat filan olmaz..
    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Zeki yavri de bizi görecekmi?
      :mad:

Yorum

• Mutlumusun şimdi.
        Tevekel

Yorum

• Zeki size ne yaptı bu kadar diye hezeyanda bulunup duyar kasan Hacisalihoglu'nun ,zamanında taraftarın tekrar TS formasıyla görmeye can attığı Fatih Tekke'yi almamak için takındığı tutumu da hatırlıyoruz. O zaman sormak lazım kendisine ;
          Sayın Hacisalihoglu , Fatih Tekke sana ne yapmıştı da onu almamak için şekilden şekile girmiştin ve ölümüne direnmistin?

Yorum

• Tepkiyi abartmamak lazim, artik bizim futbolcumuz, sahip cikmak ve desteklemek lazim...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bizim futbolcumuza her fırsatta mükemmel küfürler fişekliyorum. Ne anası kaldı ne bacısı. Ama ona müstehak.

Yorum

• Yönetimi şimdiden istifaya çağırmak için bir neden olmalı aslında Zeki Yavruyu transfer etmeleri. İstifaya çağırmıyorum ama Zeki Yavruyu yok sayıp hiç oynamadan devre arası 2. lige yollanmasını diliyorum. Ünal Karaman onu istemiş olabilir ama Ünal Trabzonspora teknik direktör olabilmesi de ayrı bir trajedi. Ülkemizde torpil her yerde gerçekten. İğreniyorum.

Yorum

• Kene gibi emiyor takımımızı, fırsat verenler utansın
                  Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tepkiyi abartmamak lazim, artik bizim futbolcumuz, sahip cikmak ve desteklemek lazim...
                    Öyle bir dünya yok. Bunu diye diye kulübü çiftliğe çevirdiler..

Yorum

• Zeki Yavru

Birisi kaval kemiğini tekmelesin yanlışlıkla

Yorum

• Yüzsüz herif inşallah kadroya girme imkanı bulamayacak duruma gelirsin.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tepkiyi abartmamak lazim, artik bizim futbolcumuz, sahip cikmak ve desteklemek lazim...
                          Kusura bakma ama futbol içindeki en saçma cümleyi kurdun.

Yorum

• burası e.belozoglu başlığı gibi olmuş

(UEFA)

Yorum

• Ankaragücü ve gs maçlarını yenersek kim sallar Zeki'yi unutulur iyi bir ivme yakalarız
                              Ben olsam şu iki maç Zeki'yi kadroya almazdım
                              En son Mesut tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 12:43.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle bir dünya yok. Bunu diye diye kulübü çiftliğe çevirdiler..
                                Ciftligi hayvan mi, ciftci mi kuruyor? Burada Tepkiler yanlis kisiye gösteriliyor...
                                İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kusura bakma ama futbol içindeki en saçma cümleyi kurdun.
                                Sende kusura bakma, ama zaten futbol icin degil, insanlik icin yazmistim. Iyice mobbige döndü burada yazilanlar.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim