Olacak Olacak Sabır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
İroni diyelimİlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artik..
Yavru Serkan'ı ben ilk maçından beri eleştiriyorum
Yorum
-
alyapı oyunculARI YADA GENC OYUNCULAR PERFORMANSINA GORE DEGIL YETENEKLERINE GOIRE DEGERLENDIRILIR... ISTEDIGINIZ PERFORMANSI GOSTERMIYOR DIYE BUTUN OYUNCULARIMIZI YERDEN YERE VURUN ONDAN SONRA NEDEN HIC OYUNCU CIKMIYOR ??? SIZ BU KAFAYLA COK BEKLERSINIZ...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İşin özü .İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski mesleğine geri dönsen daha iyi olacak.Top toplayıcı olarak devam et başka bişey istemiyorum..
Yorum
-
"idare bek" diyorum ben artık sana...bosingwa'yı sezon içerisinde 4-5 maç dinlendirirsen sezonu başarıyla kapatmış sayılırsın.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Topu taca atma öncesi resitali deniyor ona Abi.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO rovaşatan var ya, beni benden aldı... Hayata farklı bir perspektiften bakıyorum artık...
Bosi, neredesin Bosi?!
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaul yapmadan rakibini durduramayan, "karadenizli sabri" olma yolunda hızla ilerleyen, sevgili sağ bekimiz Zeki, öpüyoruz seni.
Yapmayın ne olur, Sabri Zeki'den 10 gömlek üstün bir oyuncudur. Zeki bırakın süper ligi, birinci ligde bile oynayamaz.
Yorum
-
hakikaten senden olmayacak. sadece arada bir güzel orta yapıyor diye bir oyuncu futbolcu olamaz.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum