Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olacak Olacak Sabır

Yorum

• Eski mesleğine geri dönsen daha iyi olacak.Top toplayıcı olarak devam et başka bişey istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olacak Olacak Sabır
        Yok artik..

Yorum

• geçen sene ben ümitliydim ama bu sene berbat ötesi..

hiç mi ne oynadıgından farkı olmaz bi adamın..

bence güle güle..

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok artik..
            İroni diyelim Yavru Serkan'ı ben ilk maçından beri eleştiriyorum

Yorum

• alyapı oyunculARI YADA GENC OYUNCULAR PERFORMANSINA GORE DEGIL YETENEKLERINE GOIRE DEGERLENDIRILIR... ISTEDIGINIZ PERFORMANSI GOSTERMIYOR DIYE BUTUN OYUNCULARIMIZI YERDEN YERE VURUN ONDAN SONRA NEDEN HIC OYUNCU CIKMIYOR ??? SIZ BU KAFAYLA COK BEKLERSINIZ...
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eski mesleğine geri dönsen daha iyi olacak.Top toplayıcı olarak devam et başka bişey istemiyorum.
                İşin özü .
                .

Yorum

• O rövaşatan var ya, beni benden aldı... Hayata farklı bir perspektiften bakıyorum artık...

Yorum

• "idare bek" diyorum ben artık sana...bosingwa'yı sezon içerisinde 4-5 maç dinlendirirsen sezonu başarıyla kapatmış sayılırsın.
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O rovaşatan var ya, beni benden aldı... Hayata farklı bir perspektiften bakıyorum artık...
                      Topu taca atma öncesi resitali deniyor ona Abi.

Bosi, neredesin Bosi?!

Yorum

• İnsanı öz evlattan doğutuyor Zeki.

Şimdiye kadar izlediğim en kötü sağ bek.

Yorum

• Faul yapmadan rakibini durduramayan, "karadenizli sabri" olma yolunda hızla ilerleyen, sevgili sağ bekimiz Zeki, öpüyoruz seni.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faul yapmadan rakibini durduramayan, "karadenizli sabri" olma yolunda hızla ilerleyen, sevgili sağ bekimiz Zeki, öpüyoruz seni.

Yapmayın ne olur, Sabri Zeki'den 10 gömlek üstün bir oyuncudur. Zeki bırakın süper ligi, birinci ligde bile oynayamaz.

Yorum

• Zeki Yavru bu takımda nasıl oynuyor şaşıyorum

Yorum

• hakikaten senden olmayacak. sadece arada bir güzel orta yapıyor diye bir oyuncu futbolcu olamaz.
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim