Niye bu kadar sert oynuyor anlayamadım. Tekme tokat dalıyor deyim yerindeyse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zeki; bu hırsın para kazanma hırsımı, takım sevgisi mi anlayamadım, maçlarda hırsının kurbanı oluyorsun, çok sert, dalgın ve kontrolsüz oynuyorsun, inşallah para kazanma hırsı ile oynamıyorsun, senin takım sevgisi ile yoğrulmuş hırs ile oynadığında başarılı olacağına inanıyorum, o hırsta sende var zaten.
Yorum
-
Bek olmayan adamdan bek yapmaya çalıştık, olmadı hala ısrar ediyoruz.
Topu taca atmayı veya attırmayı bilmiyor, sürekli köşede sıkıştığında rakibe atak başlatıyor.
Hücuma çıkışlarda çok yavaş davranıyor, seri değil.
Eskiden iyi ortalar yapardı, şimdi orta yapmaya niyetlenmiyor bile(Kadir de mi bunun gibi olacak acaba?).Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Ynt: Zeki Yavru
1.5 sene once, iyi oynadigi birkac mac sonrasi haber yapilmisti.. Haber61 sitesinde. Yorumlardan biri suydu,
"Zamaninda yolumuzu kesip, dove dove cok paramizi aldin zeki. Insallah o paralar senden cikar, basarili olamazsin."
Ne kadar dogru bilmiyorum, fakat samimi gelmisti yorum..
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
Çok üstüne gidiyoruz uşağın
O da Yumlu abisi gibi ,Tolga abisi gibi sonradan açılır belki
Keza onların ilk senelerinde yedikleri küfürün haddi hesabı yok şimdi ise Yumlu defansın en sağlam adamı
Bosingwayı iyi değerlendirir umarım.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
en son hasan ucuncu adamin ensesine ayagiyla basmisti.lan arkadas bu hareketleri yapmak icin ozel egitime mi tabi tutuluyorsunuz anlamadim.
futbolcudan baska herseye benziyor.sahadaki hareketleri daha cok uzak dogu sporlarina yatkin oldugunu gosteriyor.
Yorum
-
hatırlıyorum o yorumuİlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 sene once, iyi oynadigi birkac mac sonrasi haber yapilmisti.. Haber61 sitesinde. Yorumlardan biri suydu,
"Zamaninda yolumuzu kesip, dove dove cok paramizi aldin zeki. Insallah o paralar senden cikar, basarili olamazsin."
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tip olarak öyle bir uşakta değil aslındaNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Bende denk geldim.Doğru olma ihtimali var...
İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 sene once, iyi oynadigi birkac mac sonrasi haber yapilmisti.. Haber61 sitesinde. Yorumlardan biri suydu,
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Çok ezbere top oynuyor. Top ayağına gelince ayakları birbirine dolanıyor ve topu ayağından ileriye doğru vuruyor. Olumlu tek bir pası yok. Gerçekten çok yazık.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum