Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çimşir, akgün, yumluydu derken bir tanede daha cıktı ....
    Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Trabzonluysan yerin garanti ne güzel...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 10 tane seçeneğin olsa meslek için futbolculuk 10. sırada bile olmamalı...
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• tayfun cora bile daha iyidi..
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• allahım sabır selamet ver.dünkü halini görseydiniz ağlardınız.her pozisyonda yer kaybedilirmi yahu.büyük bir torpili var
            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• dün emrah eren´i izledikten sonra, kimlere emanet etmisiz kanatlari diye aglayasim geldi
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk izlediğim maçtan beri kötü Zeki. Bu kadar ağır birinin bek olması imkansız abi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Rezil ötesi...

Yorum

• Yol oldun be Zeki, otoban oldun be Zeki .

.

Yorum

• zeki eger adamsan futbolu bırak ... takıma daha fazla zarar verme ...
                      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• 61 numaralı formayı kim teslim ettiyse bu futbol özürlüsüne hemen geri alsın o formayı
                        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ligin en amatör, en beceriksiz, en kötü beki. Hemen hemen hiç bir artısı yok bu sezon itibariyle. Rezilden çok daha geride bir performans sergiliyor.

Beni en delirten olayı ise inanılmaz yavaş olması. Rakiplerin her hücum oyuncusu bu adamı hızıyla, çabukluğuyla ekarte ediyor, Zeki'yi sürekli yanından geçip giden rakibi kovalayıp yakalamaya çalışırken ve bu çabasında başarısız olurken seyrediyorum.

Beni futboldan soğutuyor. Sahada Zeki'yi her gördüğümde istemsiz dilimi damağımı ısırıyorum. Göksu'ya, ötesinde Serkan Balcı'ya yazık, çok yazık..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Serkan'ı arar olduk. Sağol Zeki.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Şu adamın Serkan'dan kötü olduğunu düşünmek büyük art niyet ve önyargı gerektirir açık ve net.Adamın önünde oynayan oyuncu kanat oyuncusu bile değil,tek başına savunuyor orayı.Yazık vallahi bu adama bu kadar yüklenilmesine.
                              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Evet yazık ama taraftara yazık!Trabzonspor gibi bir takımın sağbekinde sırf trabzonlu diye böyle yetersiz bir adam oynuyor.
                                İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu adamın Serkan'dan kötü olduğunu düşünmek büyük art niyet ve önyargı gerektirir açık ve net.Adamın önünde oynayan oyuncu kanat oyuncusu bile değil,tek başına savunuyor orayı.Yazık vallahi bu adama bu kadar yüklenilmesine.
                                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim