Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam ne zamandır oynamıyor yine eleştiri alıyor.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Kafasında oluşan çatlaktan beri tek dakika bile oynamadı.. Tam forma girmişken 3.5 ay önce sakatlandı ve sakatlığı atlatması, antrenmanlara başlaması vs derken takımla maça çıkamadı, önündeki adamı kesemedi.. Herkes biliyor ki -oynayanlar özellikle bilir- maç eksiği, maç kondüsyonu futbolcu için çok önemli bir olay ve Zeki dün sudan çıkmış balığa döndü.. Bence Zeki normal şartlarda orada çok daha iyi oynayacak ve dünkü pozisyonların çoğunu savuşturacak bir oyuncu.. İnşallah çok çalışıp "tam da forma girmişti" dediğimiz dönemi aratmayacak.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Uzun bir ara sonrası gs maçına çıkması şanssızlık oldu onun adına.
        Umarım toparlar.

Yorum

• Bu çocuktan sağ bek olamaz.kendisi gibi uzun zamandır forma bulamayan rakibi Emre Çolaktan sadece ilk yarıda 6 tane çalım yemiş.Serkana dil uzatanlar uzun uzun düşünsün bakalım şimdi.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Birebirde çalım yiyip durdu onun kanadından çok atak geldi gs maçında çok kötüydü...
            HAMİ_41

Yorum

• Niye Serkan örneği veriliyor anlayamıyorum bir türlü. İbb maçında Serkan'ın kanadı da aynı şekilde otoban olmamış mıydı? Ayrıca Serkan her maç ilk 11'de, Zeki gibi haftalar sonra ilk defa maça da çıkmamıştı. Kendi oyuncusuna bu kadar düşman bir taraftar topluluğu da yoktur bu ülkede.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye Serkan örneği veriliyor anlayamıyorum bir türlü. İbb maçında Serkan'ın kanadı da aynı şekilde otoban olmamış mıydı? Ayrıca Serkan her maç ilk 11'de, Zeki gibi haftalar sonra ilk defa maça da çıkmamıştı. Kendi oyuncusuna bu kadar düşman bir taraftar topluluğu da yoktur bu ülkede.
                Niye Serkan örneği veriliyor söyleyeyim.İBB maçında Serkanın arkasında bu sezon 1-2 maç oynayan Abdullah Karmil ile stoperde 2-3 kere maça çıkan Celustka vardı.arkasında sürekli oynayan Giray ve Mustafa olduğu zaman Serkan sahanın en iyilerinden biri.Zekinin kendisi gibi uzun zamandır forma şansı bulamayan Emre Çolaka 1 değil 2 değil kaç kere aynı hatasından dolayı mağlup kaldığını yazmama gerek yok sanırım.kısacası Zeki bundan öncede sağ bek için son derece yetersiz görünüyordu.bugünde SAĞ BEK oynayamayacağını tescillemiş oldu.dediklerine göre sağ açıkmış asıl mevkileri.düzenli forma giyebilmesi için daha çok çalışması lazım.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben alt yapıdan yapılan seçimleri begenmiyorum bence yanlış burda sanırım torpil var göksu bence zekiden iyi ama göksu yok zeki var anlamış değilim idda ediyorum göksu zekiden daha iyi seçimler çok yanlış
                  Günaydın

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben alt yapıdan yapılan seçimleri begenmiyorum bence yanlış burda sanırım torpil var göksu bence zekiden iyi ama göksu yok zeki var anlamış değilim idda ediyorum göksu zekiden daha iyi seçimler çok yanlış
                    Zaten sorun orda başlıyor , Yusuf u da altyapıda beğenilmeyip gönderilen bir adam. 1461 olmasa belki Yusufu da hiç bilmeyecektik.
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• kusura bakmayın ama bizde oynayacak kapasitesi yok,,diğer takımların genç futbolcularına bakıyorum,birde bizimkilere,,,,,
                      genç miş tecrübesizmiş bunlar hikaye,,,iyi topçu kendini belli eder....
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kusura bakmayın ama bizde oynayacak kapasitesi yok,,diğer takımların genç futbolcularına bakıyorum,birde bizimkilere,,,,,
                        genç miş tecrübesizmiş bunlar hikaye,,,iyi topçu kendini belli eder....
                        Çok doğru; Bizdeki gençler yaşlı dediğimiz isimlerdan az koşuyorlar. Demekki yaş falan hikaye isterse 17 olsun iyiyse oynar
                        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Bence 1 seneligine tekrar 1461'e gönderilmeli.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• genç adam bukadar yavaş olurmu be kardeşim
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yine bana hüsran
                              Yine bana hasret var
                              Yine bana yedek
                              Günler düştü

-Zeki Yavru
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Bir maç oynarsın yerin dibine girersin bir maç oynarsın kahraman olursun burası türkiye. Zekinin normal yeri sağ açıktır tabi bu bir bahane olamaz ama uzun zamandır oynamayan bir oyuncuyada fazla yüklenmek doğru değil.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim