Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri'de oynamalı. Gelecek planları için Zeki'nin son durumu görülmeli. Sakatlanmadan önce de çok iyi ritim tutturmuştu.

Yorum

• inşallah yavaş yavaş kadroda yer bulmaya başlar..

Yorum

• Bir değeri daha yitirmek üzereyiz. Trabzonspor'un vazgeçilmez sağ beki olacakken yine Serkan Balcı gibi sahada ne yaptığını anlamadığım birisi yüzünde kurban gitmek üzere.
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Attığımız her golde ilk o koşuyor arkadaşını tebrik etmeye...
          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• 10 yıldır aktif futbol izleyicisiyim her hangi bir yerde bu kadar aksayan bir sağ bek görmedim.Bir an önce toparlanırsın umarım senden çok şey bekliyor bu taraftar.
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Evet çok kötüydü ama yine de sahip çıkmak lazım. Seneye de genç oyuncu kontenjanından dolayı takımda kalacak...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• uzun zamandır forma giyinmemene veriyorum ..

Yorum

• İstanbul'daki Beşiktaş maçı ve bu maçtaki haliyle Trabzonspor'da oynadığını binlerce kez şükretsin.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bel'i Arena'da kaldı.

Yorum

• Fiziği zayıf diye pek de beğenilmeyen Göksu şu maçta bu durumlara düşmezdi.

Yorum

• Bu Aksam kötüydü ama iyi bir Oyuncu.Göksudan iyi.Uzun bir aradan sonra oynadi.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Simdi anlamistir cok bilgili taraftar neden bu oyuncunun oynamadigini
                          Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Ne yapıyorsun sen Allah aşkına

Yorum

• 22 yaşındaki genç oyuncu.Gelecekte maksimum bir Serkan Balcı olabilecek potansiyeli var.Hem de göbeksizinden.
                              #Dik oyna

Yorum

• TS'un idman programı, yemek programı yok mu ? Yoksa uyulmuyor mu ?

Takımın ismini değiştirip Göbekspor yapalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim