Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sol ayak içi orta enfes
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• olcana ortası süperdi valla

Yorum

• Maşallah uşak Maşallah. Beşiktaş maçında Zeki ilk 11de olmazsa Celustka oynasın. Serkan bir süre dinlensin.
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• Şu halinle bile Serkan abin kadar oynarsin, az daha güven...
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• yeni bir oyuncu çıkıyor diye herkes heyecanlı bakıyor olaya ; aldığı nefese bile olumlu bakmaya çalışıyor insanlar.ama ön yargıları bir kenara koyup normal maç performansları kıyaslanırsa serkan'dan artısı olmadığını herkes görür.çok yüklenip kaybetmeyelim derim ben...
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Aferin Zeki adaşım benim Oynadığı maçlardaki hırsı mücalesi her türlü yetiyor daha iyi yerlere gelecek
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeni bir oyuncu çıkıyor diye herkes heyecanlı bakıyor olaya ; aldığı nefese bile olumlu bakmaya çalışıyor insanlar.ama ön yargıları bir kenara koyup normal maç performansları kıyaslanırsa serkan'dan artısı olmadığını herkes görür.çok yüklenip kaybetmeyelim derim ben...
                Şu yaşında sadece Serkan kadar oynaması bile formayı alması için yeterli sebep.Üstüne defansta Serkandan daha çok güven verdi ve Serkandan uzun zamandır görmediğimiz kadar net bir orta kesip pozisyon oluşturdu.

Bu demek değil ki eksikleri yok.Bilakis daha üstüne koymalı,sürekli çalışmalı.Bir futbolcu ben oldum dediği anda bitmiştir.Asla çalışmayı bırakmamalı.

Ama 2 maçtaki performansıda her türlü Serkandan daha üstündü bunu önyargılarımdan arınıp tamamen objektif olarak söylüyorum.

Yorum

• Ters ayak ile öyle bir Orta yapı ki, Serkan bu ortayı PS3'te bile yapamaz !!!!!!

Sent from my iPhone using Tepetaklak
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Kısa dönemde kendisini çok zorlayabilecek rakipler karşısında oynamamalı. Örnek olarak GS maçı olabilir. Amrabat oynarsa Zeki çok ezilebilir. Öz güvenini kaybetmesine izin verilmemeli. BJK maçını rahatlıkla kaldırır. Karşısında oynayacağı Olcay'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• Zeki Yavru'dan satır başları...

-"Görevim ve sorumluluklarım yüksek. Uzun zamandan beri altyapıdan oyuncu gelmemişti. Bunun üzerine benim burada bulunmam hem altyapıdan arkadaşlarımın temsili adına hem Trabzonspor'dan oyuncu yetişmiyor sözlerine karşılık sorumluluklarım çok yüksek buna göre ben de çok çalışıyorum"

-"Trabzon'da doğan büyüyen ve futbol oynayan her gencin hedefi Trabzonspor forması taşımaktır. Benimde hedefim buydu bu kapıdan içeri girdim burada kalmak için elimden geleni yapacağım. Hocam bana şans verdi. Bende az çok göstermeye çalıştım. Benim hedefim Trabzon'a Trabzonspor'a uzun yıllarca hizmet etmektir."

-" Alt yapıda oynayan her arkadaşımın hedefi var o da Trabzonspor'da oynamaktır. Herkes bu forma için büyük bir mücadele içinde. Ellerinden geleni yapmaları gerekir. Çok çalışmalarını kendilerine güvenmelerini buraya imkansız olarak bakmamaları gerekiyor. Sonuçta şans verildiğinde neler yapıldığını gösterebiliriz. Çok iyi bir şekilde çalışmaları gerekir."

-"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"

-"İlk maçımda o heyecan anlatılmaz yaşanır. Çocukluğunuzudan beri bu hayali kuruyorsunuz ve 2 ay öncesinde taraftar olarak desteklediğiniz o takımın bu kez oyuncusu olarak taraftarın karşısına çıkıyorsunuz. İnanın uykumda bile gece gündüz tatlı bir heyecan vardı. Ama sahada bu heyecanı yeniyorsunuz."

-"Önemli bir viraja giriyoruz. Çünkü iyi bir başlangıç yapamadık. Toparlanmaya çalışıyoruz. İyi bir noktaya gelmek ve Trabzonspor'un büyüklüğünü göstermek için çalışıyoruz. Bu yüzden önemli bir virajdayız.Önemli iki müsabakamız var. Bunları en iyi şekilde Trabzon'u kendine yakışır bir konuma getirerek ne kadar iddialı olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz."

Yorum

• -"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"

Bu dakikadan sonra Zeki'den cacık olmaz . . .
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -"Serkan ağabeyimle tatlı bir rekabetimiz var. Ama tecrüblerinden yararlanıyorum. Bana destek oluyor hatalarımı eleştiriyor bana yol gösteriyor. Ben daha çok şey öğreneceğim tatlı bir rekabetimiz var"

Bu dakikadan sonra Zeki'den cacık olmaz . . .

Doğal olarak politik cevap veriyor. Ne deseydi ? Serkan abimi ezerim, geçerim. En birinci benim mi deseydi ?
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğal olarak politik cevap veriyor. Ne deseydi ? Serkan abimi ezerim, geçerim. En birinci benim mi deseydi ?
                            Yanlış anladın renktaş Biraz daha dikkatli oku ne demek istediğimi anlayacaksın, takılmadığın şeylere takıldım ben
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış anladın renktaş Biraz daha dikkatli oku ne demek istediğimi anlayacaksın, takılmadığın şeylere takıldım ben
                              İnce espriyi anlayamadı arkadaş Bende 2. okuyuşumda anladım zaten

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnce espriyi anlayamadı arkadaş Bende 2. okuyuşumda anladım zaten
                                Eyvallah Serkan'ın gösterdiği yolda ceza sahasının dibine inmek vs, yok. Taç çizgisinden ilerlerken, ceza yayının önüne kat etmeye çalışmak ve sonrada kaybolmak var.Öyle enteresan bir GPS'tir Serkan
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim