Zekinin oynayacagi var Celunun oynayacagiac var teknik olarak farkli ozelliklre sahipler rakibe gore Celustka ile donusumlu oynamalilar bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu hafta zorunlu olarak oynayacak
çünkü serkan sakatlandı,mustafa hafif sakat,celu stopere zeki sağ beke.
inşallah oynar,ve iyi maç çıkarır
efsaneler hep böyle zorunluluk durumunda ortaya çıkmıştır zaten.
çıkar ve terinin son damlasına kadar mücadele edersen bu taraftar seni bağrına basar.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Antrenmanda ne yaptığı, ettiği beni ırgalamaz. Zeki futbol fakiri Celustka'dan da Serkan'dan da iki gömlek üstündür.
Şenol hoca at gözlüğünü çıkarıp, Zeki Yavrumuzu oynatmalıdır.
Bu oyuncu 2014 dünya kupası eleme maçlarında ve DK'na gittiğimiz takdirde o organizasyonda yer almazsa bunun müsebbibi Şenol hoca olacaktır.
Yorum
-
Futbol fakiri Celustka?İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntrenmanda ne yaptığı, ettiği beni ırgalamaz. Zeki futbol fakiri Celustka'dan da Serkan'dan da iki gömlek üstündür.
Şenol hoca at gözlüğünü çıkarıp, Zeki Yavrumuzu oynatmalıdır.
Bu oyuncu 2014 dünya kupası eleme maçlarında ve DK'na gittiğimiz takdirde o organizasyonda yer almazsa bunun müsebbibi Şenol hoca olacaktır.
2014 dünya kupası organizasyonunda yer almazsa Şenol Güneş suçlu yani?
Ahh ahh vuralım ama nerden vuralım, her konuda bişey bulup vuralım diye uğraşıyoruz.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Şenol hoca ile alıp veremediğim yok. Kendisini beğenirim ve desteklerim. Fakat bu kendisini eleştiremeyeceğim ve tenkit etmeyeceğim anlamına gelmemeli.İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol fakiri Celustka?
2014 dünya kupası organizasyonunda yer almazsa Şenol Güneş suçlu yani?
Ahh ahh vuralım ama nerden vuralım, her konuda bişey bulup vuralım diye uğraşıyoruz.
Şenol hoca bir röportajında beni de destekleyen ifadesinde Celustka'nın yeteneklerinin sınırlı olduğunu vurgulamıştı. Umarım bu sözü sizi ikna eder.
Zeki maç yapmazsa elbette dünya kupası maçlarında ve organizasyonunda yer alamaz. Ne bekliyorsunuz. Ben anlamış değilim. Zeki oynamalı ki biz de takipçi olup onu kadroya alınması için baskı yapalım. Yoksa oynamazsa hiç şansı yok.
Yorum
-
Celustka'nın yeteneği sınırlı olabilir veya böyle denilebilir, ama bu adam mevkisinde oynadığında güzel performans sergiliyor sağlam duruyor sırıtmıyor güçlü hızlı bunu kimse inkar etmemeli. Ayrıca bir mevkide 3 futbolcunun olması çok iyi birşey. 1 tanesini sürekli oynatırsan bir süre sonra yerini garanti görüp işini ciddiye almayabiliyor. Şimdi forma rekabetine girecekler bu onları dinç tutacak 3.nünde formasının garanti olmaması onları hırslandırır bu bizim işimize yarar..Hırs azim formayı aldırmalı.. Bazı şeylere iyi yönüyle bakalım.En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 27.09.2012, 19:56.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Zeki Yavru her zaman atak yapmayı düşünen, teknik, çevik, hızlı yapısıyla modern futbolun BEK vasıflarını taşıyor.
Celustka iyi niyetli mücadele etse takımın menfaatleri ve geleceğini öndedir. Forma adil dağıtılmalı ve Zeki oynatılmalıdır.
Şampiyonluğa oynayan bir takımda ciddiyetsizlik olmaz. Daima şampiyonluk parolası olan bir takımda Zeki'nin ciddiyetsizlik göstereceğini düşünmüyorum. Örnek... Gökhan gönül
Yorum
-
Hücum oynayacağımız, yükleneceğimiz maçlarda Zeki oynamalı bence Celustka'ya göre hücum bilgisi ve yeteneği daha iyi. Ayrıca daha çevik, hareketli. Fenerbahçe maçı gibi kontrollü oynamamız gerektiğinde ise Celustka iyi savunuyor.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Yuh yani cocugu Sivas'a karsi oynadigi 90 dakika ile Dani ALves yaptin yeminlen. Simdi Mersin macinda oynayacagi kötü bir 90 dakika ile Sabri yaparsan ne olacak ??İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Yavru her zaman atak yapmayı düşünen, teknik, çevik, hızlı yapısıyla modern futbolun BEK vasıflarını taşıyor.
l"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
AAyyynneeenn oyleİlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki evladım, şimdi sana methiye düzüyorlar ya hiçbirine kulak asma. Yakında Mustafa'ya yaptıklarını sana da yapacaklar, sakın unutma.Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Yorum
-
güzel yorumİlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHücum oynayacağımız, yükleneceğimiz maçlarda Zeki oynamalı bence Celustka'ya göre hücum bilgisi ve yeteneği daha iyi. Ayrıca daha çevik, hareketli. Fenerbahçe maçı gibi kontrollü oynamamız gerektiğinde ise Celustka iyi savunuyor.
zeki zaten orta saha asıllı bir oyuncu
defansta hata yapacaktır
önemli olan bu geçiş sürecini ezilmeden geçirmesidir
yabancı takımlar bu işleri çok iyi yapıyor
mesela manchester united ı takip ederim yıllardır
premier ligte 5 tane yedek tutma şansınız var.ferguson genelde bir tane genç futbolcuya yedeklerde yer veriyor
maç sıkışırsa ya da manu yeniliyorsa kilit adamları devreye sokuyor
eğer maç farka gidecek gibiyse hemen genç oyuncuyu sokuyor
bir de tabi maç maç oynayacak oyuncu değişiyor.
deni velbek böyle yetişti mesela
adam yıllardır manu nun premier lig kadrosuna giremiyordu ama her fa cup,carling cup,lig kupası maçlarında ilk 11 çıkıyordu
zamanla ilk 11 e oturdu.
bizde böyle yapmalıyız,
ilk 11 e bir tane genç monte etmeliyiz(lig maçları için)
bu isim şu anda zeki gibi görünüyor zaten.çok zorunlu durum olmadıkça büyük maçlarda ilk 11 çıkmaz.miy,gençlerbilriği gibi hücum aksiyonlarına ihtiyacımız olduğu maçlarda yardırır geçer.
kupa maçlarında ise tamamen gençlerden kurulu kadroyla oynayabiliriz
kupa o kadar önemli değil bence
lig maçlarında ise 10 tane tecrübeli oyuncunun içerisine 1 tane genç monte etmek pek sırıtmaz
zeki defans oynadığı için yaptığı hatalar daha çok göze batar.ayrıca zeki nin asıl mevkisin orta saha olduğu için defansta hata yapma ihtimali çok olur.
taraftar zekiyi eleştirmeden önce bu durumu değerlendirmeli.
bir notta zekinin geleceği ile ilgili endişeye düşen taraftarlarımıza
şimdi zekinin bir barış memiş ya da ali güzeldal olacağını düşünümyorum.çünkü zeki spor toto 2. ligtede oynadı.buraya tırnaklarıyla geldidiğer oyuncularımız ise trabzonsporda doğrudan 11 de başladı.maalesef bizim türk futbolcularının biraz burnunun sürtülmesi gerekiyor.gs nin semih kayasıda böyle mesela.2 sezon kartalda oynadı ondan sonra geldi.
ben hem karakter anlamında hem özgüven anlamında zekide bir sorun görmüyorum ve güveniyorum.dediğim gibi zekinin burnu sürtüldü.
ancak burada iş biraz şenol hocaya düşüyor.
galatasaray maçında amrabatın karşısına zekiyi koyarsak bu adamı futbola küstürürüz tıpkı vakti zamanında ferhatın başına geldiği gibi.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum