Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Berat Tekke

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

naber la torpilli

Yorum

Kendinizi serikspor 'ün sahibi sadygov sanıyorsunuz herhalde

türkiye ligi
      Akman lar
      Tekke ler

Böyle devam kanka
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

Bunu acilen takimdan yollanmali hatti amcasini da burasi torpilspor degil
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Futbolda torpil sahaya çıkana kadar vardır ancak sahadaki torpili! ( hak etmek) oynadığın oyun belirler
          Madem bu oyuncuda gelecek için buyuk bir potansiyel görülmüş olabilir yaşı başı akraba bağı önemli değil hiç çekinmeden ilk gelen kupa maçında ilk onbirde oynatirim akmi karamı ortaya çıksın
          Eğer olay altyapıya sembolik bir mesaj ise önce akrabadan başlanmaz o.cakiroglu veya bir başkası olsaydı olay konuşulmazdı

Yorum

U19 1 mac oynayip amcasi tarafindan A takimda sans buluyor bu adalet degil dupeduz torpilli. Yonetim ilk is bunu baska takima kiralamak yada satmak

Yorum

Torpille U19 a al sonra yine torpille A takıma koy.
              Alt yapıdaki tüm futbolculara tüm yönetim ve teknik kademeye hakarettir bu.
              Babanızın çiftliği gibi takılın. Bu kafayla çok sürmeyecek
              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Bu elemani direk altyapidan yollanmali buna yonetim Fatih uzulmesin diye susarsa yaziklar olsun 1461 yollasinlar 1 saniye zaten oraya gidenler çöp oluyor buda gitsin

Yorum

u19'daki maçların yarısında kadroda yok, kalan yarısında 1 maça çıkabilmiş. alıp a takımla maça çıkarılıyor. u19 hocasına "sen bu işten anlamıyorsun" demektir bu, tüm altyapı oyuncularına da saygısızlık.

Yorum

Hasan Tüncel: "Ne var bunda yani niye bu kadar gündem oldu anlamıyorum. Bunlar sığ tartışmalar. Bu ailenin genlerinde futbolculuk var."

Yorum

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hasan Tüncel: "Ne var bunda yani niye bu kadar gündem oldu anlamıyorum. Bunlar sığ tartışmalar. Bu ailenin genlerinde futbolculuk var."
                      ajahjk,hajkh utanmaz rezil yaa
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalaka bücür.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çöp

Yorum

Yeğenini oynatan hoca yabancı olsaydı en önce saldıran Hasan olurdu eminim. Milli aralarda oyunculara her zaman izin verilir ama izni veren Abdullah Avcı, Şenol Güneş, Fatih Tekke olunca Hasan'ın gıkı çıkmaz. Yabancı hoca izin verince Hasan:

Yorum

Bu gazeteciyim diyenler, haberciyim diyenler herifler alsın eline mikrofonu sorsunlar hocaya, yorum yapmasınlar.
                              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Bu çocuk için maç sonunda herhangi bir soru soruldu mu çok merak ediyorum. Soyadında tekke olmasa cidden şans bulabilir miydi. Ya da şöyle söyleyeyim. Şuan ki genç takımdaki mevkidaşlarından +sı var mıydı. Çünkü istatistiklerine bakınca arda öztürk elinin altındayken bu çocuğa şans verilmesinden ben tek şey çıkarıyorum. O da torpil kimse kusura bakmasın. Yani yakıştıramıyorum ama arda öztürk hakkında çıkan haberlerde ardayı ikinci plana atmak için mi çıkarıldı. Kimi öne çekmek için yapıldı bunlar diye sormadan edemiyorum. Umarım böyle bir durum yoktur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim