naber la torpilli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Berat Tekke
Daraltma
X
-
Futbolda torpil sahaya çıkana kadar vardır ancak sahadaki torpili! ( hak etmek) oynadığın oyun belirler
Madem bu oyuncuda gelecek için buyuk bir potansiyel görülmüş olabilir yaşı başı akraba bağı önemli değil hiç çekinmeden ilk gelen kupa maçında ilk onbirde oynatirim akmi karamı ortaya çıksın
Eğer olay altyapıya sembolik bir mesaj ise önce akrabadan başlanmaz o.cakiroglu veya bir başkası olsaydı olay konuşulmazdı
Yorum
-
U19 1 mac oynayip amcasi tarafindan A takimda sans buluyor bu adalet degil dupeduz torpilli. Yonetim ilk is bunu baska takima kiralamak yada satmakYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu elemani direk altyapidan yollanmali buna yonetim Fatih uzulmesin diye susarsa yaziklar olsun 1461 yollasinlar 1 saniye zaten oraya gidenler çöp oluyor buda gitsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Beğen 1
Yorum
-
ajahjk,hajkh utanmaz rezil yaaİlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel: "Ne var bunda yani niye bu kadar gündem oldu anlamıyorum. Bunlar sığ tartışmalar. Bu ailenin genlerinde futbolculuk var."Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Beğen 2
Yorum
-
Yalaka bücür.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel: "Ne var bunda yani niye bu kadar gündem oldu anlamıyorum. Bunlar sığ tartışmalar. Bu ailenin genlerinde futbolculuk var."Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 4
Yorum
-
Bu çocuk için maç sonunda herhangi bir soru soruldu mu çok merak ediyorum. Soyadında tekke olmasa cidden şans bulabilir miydi. Ya da şöyle söyleyeyim. Şuan ki genç takımdaki mevkidaşlarından +sı var mıydı. Çünkü istatistiklerine bakınca arda öztürk elinin altındayken bu çocuğa şans verilmesinden ben tek şey çıkarıyorum. O da torpil kimse kusura bakmasın. Yani yakıştıramıyorum ama arda öztürk hakkında çıkan haberlerde ardayı ikinci plana atmak için mi çıkarıldı. Kimi öne çekmek için yapıldı bunlar diye sormadan edemiyorum. Umarım böyle bir durum yoktur.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum