Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Chibuike Godfrey Nwaiwu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hoş geldin Chibuike ve defansın demir adamı geldi.Takıma yeni geldiğinden dolayı sanırım tam uyum sağlayamadı.Ama takım arkadaşlarının yardımı ile bunu en kısa zamanda aşacaktır.Haydi Chibuike sana güveniyoruz ve İnşaAllah takım arkadaşların ile hep birlikte nice başarılara, nice efsane şampiyonluklara imza atacaksınız.Haydi Chibuike hiç yılmadan sonuna kadar mücadeleye devam...

Yorum

En az 26-27 yaşında.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Ee bu maçta hatasıza yakın oynadı. Şimdi ne olacak?

Yorum

Kasımpaşa maçında müthiş ötesi bir performans sergiledi,özellikle eksik görülen arkayı kapatma ve karşı taraf kontra atak yaptığında engelleme kısmını hakkıyla yerine getirdi. gerçekten bu maç bir hayli iyi bir futbolcuydu. etkiledi beni.
          Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

Nefis top oynadı. Rakibine üstünlük kuramadığı pozisyon yoktu herhalde. Epey de sempatik, cana yakın görünüyor.

Hoş geldin adam.

Yorum

Bu da galiba Batagov gibi sevdirecek kendini, iyiydin karabasan reis. Batagov ile iyi ikili olacaklar.

Yazın oraya +15m euro. Şimdilik. Ertugrul yuzunden ben de esnaflaştım.
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu da galiba Batagov gibi sevdirecek kendini, iyiydin karabasan reis. Batagov ile iyi ikili olacaklar.

Yazın oraya +15m euro. Şimdilik. Ertugrul yuzunden ben de esnaflaştım.
                Bunun bence ederi en az 20 milyon Mükemmele yakın oynadı.

Bu arada Batagov-Naiwu ikilisinin yedeği yok.Baniyayı saymadım yetersiz kalıyor orada.

Yorum

vivu?
                  61

Yorum

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun bence ederi en az 20 milyon Mükemmele yakın oynadı.

Bu arada Batagov-Naiwu ikilisinin yedeği yok.Baniyayı saymadım yetersiz kalıyor orada.
                    Arda gitti mi kaldi mi ne oldu haberim yok bana kalsa muthis yedek olurdu. Sol stoperde de oynayabiliyor hem boyu uzun hem guclu hem de ayaklari da iyi ayrica maasi da ucuz, maaş kotasını aşağı çeker bütçeyi başka yere kullanirsin.

Baniya hala iyileşmedi mi yaw yarim devre idare eder aslinda kulube icin iyi stoper.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yerden nefes aldırmadı rakibe. Kafa toplarında daha iyi olacağına inanıyorum.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

çook iyi transfer çok sağlam, batagov dan iyi görüntü verdi bu maç için,
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Çok iyisin vivu aferin.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Geçen hafta nerden buldunuz bunu bu hafta ederi 20 milyon euro.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim