Hoş geldin Chibuike ve defansın demir adamı geldi.Takıma yeni geldiğinden dolayı sanırım tam uyum sağlayamadı.Ama takım arkadaşlarının yardımı ile bunu en kısa zamanda aşacaktır.Haydi Chibuike sana güveniyoruz ve İnşaAllah takım arkadaşların ile hep birlikte nice başarılara, nice efsane şampiyonluklara imza atacaksınız.Haydi Chibuike hiç yılmadan sonuna kadar mücadeleye devam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Chibuike Godfrey Nwaiwu
Daraltma
X
-
Kasımpaşa maçında müthiş ötesi bir performans sergiledi,özellikle eksik görülen arkayı kapatma ve karşı taraf kontra atak yaptığında engelleme kısmını hakkıyla yerine getirdi. gerçekten bu maç bir hayli iyi bir futbolcuydu. etkiledi beni.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
- Beğen 2
Yorum
-
Bu da galiba Batagov gibi sevdirecek kendini, iyiydin karabasan reis. Batagov ile iyi ikili olacaklar.
Yazın oraya +15m euro. Şimdilik. Ertugrul yuzunden ben de esnaflaştım.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 1 gün önce."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bunun bence ederi en az 20 milyonİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da galiba Batagov gibi sevdirecek kendini, iyiydin karabasan reis. Batagov ile iyi ikili olacaklar.
Yazın oraya +15m euro. Şimdilik. Ertugrul yuzunden ben de esnaflaştım.
Mükemmele yakın oynadı.
Bu arada Batagov-Naiwu ikilisinin yedeği yok.Baniyayı saymadım yetersiz kalıyor orada.
Yorum
-
Arda gitti mi kaldi mi ne oldu haberim yok bana kalsa muthis yedek olurdu. Sol stoperde de oynayabiliyor hem boyu uzun hem guclu hem de ayaklari da iyi ayrica maasi da ucuz, maaş kotasını aşağı çeker bütçeyi başka yere kullanirsin.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunun bence ederi en az 20 milyon
Mükemmele yakın oynadı.
Bu arada Batagov-Naiwu ikilisinin yedeği yok.Baniyayı saymadım yetersiz kalıyor orada.
Baniya hala iyileşmedi mi yaw yarim devre idare eder aslinda kulube icin iyi stoper."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum