Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Chibuike Godfrey Nwaiwu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Adam 22.dakikada rakip ceza sahasına top atıyor top geri döndü rakip aldi bu eleman koşmadı bile , bu orta sahada yürüyor rakip topu almış kaleye şut çekiyor kaleciyle karşı karşıya...

Bu pozisyonu folcarelli adamı kovaladı

Dedim bu adam ne böyle derken

29 da mal mal topa baktı golu yedik

Hayırlısı...
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

Hoşgeldin douglas. Şaka bir yana daha ilk maçı, biraz izleyelim. Stoper mevkii biraz yanındaki oyuncuya alışmaya da bakıyor. Batagov bile yanında savic olmadan ne hatalar yapıyor gördük izledik.

Yorum

İlk maçında kafada soru işaretleri bıraktı ama tek maçla yargılamak doğru değil. Bazı oyuncular transfer olur olmaz makina gibi çalışmaya başlar bazı oyuncular ise uzun süre adaptasyon süreci geçirir. Şu aşamada benim kafamda en çok soru işareti bırakan sürati oldu. Umarım katkı sağlar...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk maçında kafada soru işaretleri bıraktı ama tek maçla yargılamak doğru değil. Bazı oyuncular transfer olur olmaz makina gibi çalışmaya başlar bazı oyuncular ise uzun süre adaptasyon süreci geçirir. Şu aşamada benim kafamda en çok soru işareti bırakan sürati oldu. Umarım katkı sağlar...
          İkinci yarı 4 tane top kapıp takımı kontraya çıkardı, bu adam yavaşsa hocam sen yapma bari, ha hız kıyasın Kocaelinin solda oynayan 99 numarası ile ise evet ona göre yavaştı.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

hayırlı olsun topcumuz.

Yorum

Rakibi karşısına aldığı an adama karabasan gibi çöküp topu çalar hissi veriyor, ikili mücadelelerde çok iyi. Havadan nasil oldugu ilerleyen maçlarda belli olur, şimdilik hava topları soru işareti. Kasımpaşa maçı daha net yorum yapılabilir.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İkinci yarı 4 tane top kapıp takımı kontraya çıkardı, bu adam yavaşsa hocam sen yapma bari, ha hız kıyasın Kocaelinin solda oynayan 99 numarası ile ise evet ona göre yavaştı.
                Rakiplerde çok daha hızlı stoperler olduğu için Afrikalı olması hasebiyle de beklentim farklıydı. Yine de adaptasyon ve zemin şartlarından dolayı peşin hükümlü değilim. Önemli olan savruk olmaması. Bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız vardı ama yanlarında şef stoper olmadığı sürece Batagov da aksamaya başlar...
                En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Boy pos o biçim derler ya! Futboluna henüz karar veremedik?

Yorum

Petkovice iki ve soldaki oyuncuya iki kere vurdu alamadı. Bu beni epey korkuttu bir de fazla öne çıkıyor ve dalıyor gibi geldi pozisyon bilgisi yüksek bir stoper almamız çok daha isabetli olurdu gibi pek beğenmedim ilk maçlarını. İnşallah üzerine koyarak devam eder.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Ben sizin kadar olumsuz değilim, gençler maçında savunmada nasıl dağıldığımızı gördünüz. Kocaeli maçı eskilerden beri hep zor deplasman olmuştur. Sen Kocaeli deplasmanında bu kadar pozisyon vereceksin bu gayet normal. Sizin istediğiniz şekilde bir defans oyuncusu dünyada yok henüz. Kaldı ki bu çocuk bence gayet güçlüydü savunmada ben beğendim.

Yorum

2 maç 2 gol ve daha fazlası...

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

stoper benim bildiğim rakibine karşı pozisyon alan, rakibinin ayak hareketleriyle kendini konumlandıran bir ademoglu. Bu arkadaş direk dalıyor, hamle yapıyor ve gördüğüm kadarıyla hepsi dağa taşa bomboş girişler. Haliyle rakip çabuk eksiltip bomboş kalıyor ve pozisyon veriyor takım. Kendisi bildiğim bir oyuncu değil lakin burada arkadaşlarımızın kendisine dair umutlu oldugunu gördüm umarım düzelir.

Yorum

Oyun aklı yeterli olmasada süratiyle açıklarıni kapatır boyu uzun olduğu için hava topu alır diye alınan bir oyuncu iki maç oynadı kimse nasıl bir oyuncu olduğuna kesin karar veremedi😀
                            En son objek tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

Yorum

Anlamadığım şekilde linç edildi ama bana göre gayet iyiydi. Gençlerbirliği maçında çok kolay dağılan savunma bu maçta batagov ve vinviyu ikilisi sayesinde ayakta kaldı.

Yorum

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam 22.dakikada rakip ceza sahasına top atıyor top geri döndü rakip aldi bu eleman koşmadı bile , bu orta sahada yürüyor rakip topu almış kaleye şut çekiyor kaleciyle karşı karşıya...

Bu pozisyonu folcarelli adamı kovaladı

Dedim bu adam ne böyle derken

29 da mal mal topa baktı golu yedik

Hayırlısı...
                                Farkettiklerimi negatif pozitif yazacağım

Rakibe iyi markaj yapıyor gibi geldi bana

++ hava toplarında ılginç bir stili var eli kolu hep rakibin omuzunda o kollarını neden sürekli petkovic in omuzunda koyduğunu çözemedim ama bu stille petkovic i yedi resmen tebrik etmek lazım...

Son dakika Attığımız golde de petkovic ile mücadele de gördük kendisini
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim