Yanıltmadın. Teşekkürler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Benjamin Bouchouari
Daraltma
X
-
Fransizlar verilen paraya şaşırmıştı, haber sitelerinin altinda dalga geciyorlardi. Yani bizim scoutlarimiz, tapusuna 5 milyon verilecek oyuncunun kulubunde onemli biri mi yoksa düz oyuncu mu oldugunu bilmiyor.
Ben taraftar halimle sadece o yorumlara bakip oyuncuya verilen paraya şaşıran Fransizlardan şüphelendim. Oynadigi kulubun taraftarinin goremedigi yetenegi bizim scoutlar gördü ve aldirdi.
Sonuç? Merkezde oynayan ve topla kavga eden, ayaklarina dolandiran garip bi futbolcumuz var."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Buna kefil plan Ft dolandirdi ondan para alinmali neymis sakat olmasa alma imkanimiz yokmus oyle diyorduİlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBile bile dolandırıldık....Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Hango yarindan bahsetiyorsjn malzeme ortada cop ft cop neymis alamazmisiz sakat olmasa hadi kiki kandırıyoruzİlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın övgüyle bahsedeceksiniz bu adamdan.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Boyu kısa adamlar alinmamali alınacaksa bu belki 10 numara olabilir vershareen gibi. Bouchari çöp arkadaşlar bu adamın iyi olma olasılığı yok. Adam avcı topcusu yana geriye pas...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum