Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benjamin Bouchouari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanıltmadın. Teşekkürler.
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• Umut ettik ama yok abi bomboş transfer.
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Bile bile dolandırıldık....

Yorum

• Soner Aydoğdu bundan iyiydi.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Fransizlar verilen paraya şaşırmıştı, haber sitelerinin altinda dalga geciyorlardi. Yani bizim scoutlarimiz, tapusuna 5 milyon verilecek oyuncunun kulubunde onemli biri mi yoksa düz oyuncu mu oldugunu bilmiyor.

Ben taraftar halimle sadece o yorumlara bakip oyuncuya verilen paraya şaşıran Fransizlardan şüphelendim. Oynadigi kulubun taraftarinin goremedigi yetenegi bizim scoutlar gördü ve aldirdi.

Sonuç? Merkezde oynayan ve topla kavga eden, ayaklarina dolandiran garip bi futbolcumuz var.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bile bile dolandırıldık....
              Buna kefil plan Ft dolandirdi ondan para alinmali neymis sakat olmasa alma imkanimiz yokmus oyle diyordu
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarın övgüyle bahsedeceksiniz bu adamdan.
                Hango yarindan bahsetiyorsjn malzeme ortada cop ft cop neymis alamazmisiz sakat olmasa hadi kiki kandırıyoruz
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Boyu kısa adamlar alinmamali alınacaksa bu belki 10 numara olabilir vershareen gibi. Bouchari çöp arkadaşlar bu adamın iyi olma olasılığı yok. Adam avcı topcusu yana geriye pas...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Korkunç derecede kötü. Saint Etienne'de ne kadar süre almış bakmaya üşeniyorum ama küme düşmesi normal o takımın

Bu yer bezinin oynadığı hiçbir maçı kazanamayız

Yorum

• Sümük topcu

Yorum

• Toptan daha küçük. Topun altında kalıp ezilecek diye korkuyorum.

Yorum

• İdeal bi orta saha ile görelim tamam ama gram ışık vermiyor, inşallah yanılırız.

Yorum

• fatih atik bile senden büyük futbolcu kalır yanında...bu kadar rezil kepaze bir orta saha görmedim...

Yorum

• Yumruk gada adam, herkes üstünden atlayı geçiy
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Siopis etkisi bekledik ama henüz bir şey göremedik. Ofansif anlamda bir şeyler yapmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Defansif olarak ise henüz bir şey göremedik. Fiziksel dezavantajı varken bir de rakibe uzak oynuyor.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim