Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Christ Ravynel Inao Oulaï

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Maşallah...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bir oyuncu ortasaha ve takıma nasıl etki ediyor canlı örneği harika bir performanstı.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

İyi adam.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

İnceci.

Yorum

iyi başladı tebrikler ravynel
            🙋‍♂️

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 12:31.

(UEFA)

Yorum

First Touch‘i cok iyi
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Makeleleyi gördüm.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Öyle güzel zamanda takıma katıldın ki. Yoksa okay’ın arkasında beklerdin 10 hafta daha. Hiçbir şeye değil de bizi okaydan kurtardığına seviniyorum

Yorum

Bu çocuğu kim kesfettiyse çok iyi iş yapmış umarım Okay geliyor diye kesik yemez. Daha fizikli ve baskıcı bir takımla ne yapacak onu da görelim.

Yorum

Bu çocuk bu dribbling yeteneği ile uzun süre 6-8 oynamaz, bir süre sonra 8-10'e evrilir

Yorum

Çocuğun yeteneği olduğu belli ama bu oyuncunun değerlendirmesi için iyi bir takımla oynayacağımız maçı bekleyeceğim.

Karşısında daha dirençli daha diri bir orta sahaya karşı neler yapabileceğini merak ediyorum.

Ama günün sonunda ne olursa olsun , çok iyi bir yatırım yapmışız gibi bir his var içimde .

Yorum

İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle güzel zamanda takıma katıldın ki. Yoksa okay’ın arkasında beklerdin 10 hafta daha. Hiçbir şeye değil de bizi okaydan kurtardığına seviniyorum
                          Aynen öyle. O tanker cezalı olmasa muhtemelen 70 den sonra oyuna alırdı Tekke. Ne olduğunu anlayamadan maç biterdi.

Yorum

okay dan formayı kaptığını söyleyebiliriz. ilk maçına olmasına rağmen 90 dakka tuttu sahada fatih tekke. bu da çok güvendiğini ve ihtyiacı olduğunu gösteriyor. neyseki ozan gibi bi başlangıç yapmadı. çok ilginç bir oyuncu daha ilk maçında dikkat çekti izleyelim bakalım. siopisin topa hakim olanı gibi

Yorum

Gördüğüm tek dezavantajı biraz zayıf olması. Onun harici çok özel şeyler vadediyor. Bu tarz kıvrak orta sahayı trabzonsporda uzun zamandır izlememiştim. Bazısı onazi gibi filan demiş ama alakası yok. Başka birşey gibi bu çocuk. Dikine gidebiliyor, hızlı, akıllı, mücadeleden korkmuyor, özgüvenli, hele de daha yaşı 19. Umarım sakatlık yaşamaz , maşallah diyelim. Bize gelmeden önce gol ve asist özelliği yok deniyordu. Daha ilk maçtan uzaktan golünü atıyordu. Agustonun golü ön asist sayılabilir, Onuachuya araya saldğı top da neredeyse asist oluyordu. Tim- olai- bouchari orta sahasını merakla bekliyorum.

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                okay dan formayı kaptığını söyleyebiliriz. ilk maçına olmasına rağmen 90 dakka tuttu sahada fatih tekke. bu da çok güvendiğini ve ihtyiacı olduğunu gösteriyor. neyseki ozan gibi bi başlangıç yapmadı. çok ilginç bir oyuncu daha ilk maçında dikkat çekti izleyelim bakalım. siopisin topa hakim olanı gibi
                                Siopis ile Onazi ile kıyaslanmayacak özelliklerde bir oyuncu. Siopis de Onazi de kesici ve savunma özellikleri ön planda oyunculardı. Bu çocuk çok rahat iki tarafa da hamle yaparak , ve ani hızlanarak topla dans ediyor. Yakın geçmişimizde orta sahada bu özelliklerde bir oyuncu olmadı, ben hatırlamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim