Maşallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Christ Ravynel Inao Oulaï
Daraltma
X
-
-
First Touch‘i cok iyi"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Çocuğun yeteneği olduğu belli ama bu oyuncunun değerlendirmesi için iyi bir takımla oynayacağımız maçı bekleyeceğim.
Karşısında daha dirençli daha diri bir orta sahaya karşı neler yapabileceğini merak ediyorum.
Ama günün sonunda ne olursa olsun , çok iyi bir yatırım yapmışız gibi bir his var içimde .
- Beğen 1
Yorum
-
Aynen öyle. O tanker cezalı olmasa muhtemelen 70 den sonra oyuna alırdı Tekke. Ne olduğunu anlayamadan maç biterdi.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle güzel zamanda takıma katıldın ki. Yoksa okay’ın arkasında beklerdin 10 hafta daha. Hiçbir şeye değil de bizi okaydan kurtardığına seviniyorum
- Beğen 1
Yorum
-
okay dan formayı kaptığını söyleyebiliriz. ilk maçına olmasına rağmen 90 dakka tuttu sahada fatih tekke. bu da çok güvendiğini ve ihtyiacı olduğunu gösteriyor. neyseki ozan gibi bi başlangıç yapmadı. çok ilginç bir oyuncu daha ilk maçında dikkat çekti izleyelim bakalım. siopisin topa hakim olanı gibi
- Beğen 1
Yorum
-
Gördüğüm tek dezavantajı biraz zayıf olması. Onun harici çok özel şeyler vadediyor. Bu tarz kıvrak orta sahayı trabzonsporda uzun zamandır izlememiştim. Bazısı onazi gibi filan demiş ama alakası yok. Başka birşey gibi bu çocuk. Dikine gidebiliyor, hızlı, akıllı, mücadeleden korkmuyor, özgüvenli, hele de daha yaşı 19. Umarım sakatlık yaşamaz , maşallah diyelim. Bize gelmeden önce gol ve asist özelliği yok deniyordu. Daha ilk maçtan uzaktan golünü atıyordu. Agustonun golü ön asist sayılabilir, Onuachuya araya saldğı top da neredeyse asist oluyordu. Tim- olai- bouchari orta sahasını merakla bekliyorum.
Yorum
-
Siopis ile Onazi ile kıyaslanmayacak özelliklerde bir oyuncu. Siopis de Onazi de kesici ve savunma özellikleri ön planda oyunculardı. Bu çocuk çok rahat iki tarafa da hamle yaparak , ve ani hızlanarak topla dans ediyor. Yakın geçmişimizde orta sahada bu özelliklerde bir oyuncu olmadı, ben hatırlamıyorum.İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay dan formayı kaptığını söyleyebiliriz. ilk maçına olmasına rağmen 90 dakka tuttu sahada fatih tekke. bu da çok güvendiğini ve ihtyiacı olduğunu gösteriyor. neyseki ozan gibi bi başlangıç yapmadı. çok ilginç bir oyuncu daha ilk maçında dikkat çekti izleyelim bakalım. siopisin topa hakim olanı gibi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum