Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Christ Ravynel Inao Oulaï

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çocuğun yeteneği olduğu belli ama bu oyuncunun değerlendirmesi için iyi bir takımla oynayacağımız maçı bekleyeceğim.

Karşısında daha dirençli daha diri bir orta sahaya karşı neler yapabileceğini merak ediyorum.

Ama günün sonunda ne olursa olsun , çok iyi bir yatırım yapmışız gibi bir his var içimde .
    Bouchari de buna yakın çıkarsa bu sene, sonunda madeni bulduk diyebiliriz. Batagov, Pina, Olai, Tim, Bouchari, Agusto gibi elimizde tam 6 tane genç, potansiyelli, çok ciddi paralar kazandıracak oyuncu olmuş olur. Sadece olaigbe ve sikan da zarar edebiliriz.

Yorum

Çok beğendim bu adamı. Harika çıktı. Önceki günahları affettirecek bir adam. Böyle devam ederse tabi.

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        okay dan formayı kaptığını söyleyebiliriz. ilk maçına olmasına rağmen 90 dakka tuttu sahada fatih tekke. bu da çok güvendiğini ve ihtyiacı olduğunu gösteriyor. neyseki ozan gibi bi başlangıç yapmadı. çok ilginç bir oyuncu daha ilk maçında dikkat çekti izleyelim bakalım. siopisin topa hakim olanı gibi
        Ben de diyecektim Siopis'in + olarak hücum özellikleri olani gibi diye... boy post rakibe pres falan ayni, + olarak pas ve sut kalitesi var daha ne olsun
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

70 ten sonra bayağı düştü oyundan onu da maç eksikliğine bağlıyorum bir kaç maça çok daha tempolu izleyeğiz

Yorum

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bouchari de buna yakın çıkarsa bu sene, sonunda madeni bulduk diyebiliriz. Batagov, Pina, Olai, Tim, Bouchari, Agusto gibi elimizde tam 6 tane genç, potansiyelli, çok ciddi paralar kazandıracak oyuncu olmuş olur. Sadece olaigbe ve sikan da zarar edebiliriz.
            YouTube eski görüntülerini baz alırsak bouchari gelenlerin hepsinden daha bilinçli futbol oynuyor gibi?
            oulai görüntülerdeki pas hatalarıni Karagümrük maçında yapmadı

Yorum

Bu kadar profesyonel maça ve yaşına göre bence iyi bir seviyeden başladı. Normalde 1-2 yıl falan bu ligde top oynayıp bu seviyeye çıkması lazımdı ama adam sahada çok rahat. Bazı özellikleri bizim ligde durdurulamaz bir oyuncu yapar kendisini. Topla dönüşleri, hızlanması, deliciliği bizim lige ters gelen özellikler. Tabi burada devamlılık önemli. Sonuçta genç oyuncu, performansta dalgalanmalar olacaktır.

Yorum

Arkadaş herkes adamın adını farklı şekilde okuyor:

Kris
                Kristo
                Olayi

En son da Sefacan Kristina demiş. Hay Allah sabır.

Yahsi Bati 51:28

Yorum

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siopis ile Onazi ile kıyaslanmayacak özelliklerde bir oyuncu. Siopis de Onazi de kesici ve savunma özellikleri ön planda oyunculardı. Bu çocuk çok rahat iki tarafa da hamle yaparak , ve ani hızlanarak topla dans ediyor. Yakın geçmişimizde orta sahada bu özelliklerde bir oyuncu olmadı, ben hatırlamıyorum.
                  Oulai'nin tavanı ikisinden de çok yukarıda. Arapaslarını ve oyun görüşünü biraz daha geliştirirse Colman'ın bilekleri daha kadife bir haline dönüşebilir
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

19luk bebe diye salladım sana ama yanılttın. Böyle devam. Ayağına sağlık.
                    En önemli özelliğini press kırıcı hamlelerle topu öne taşıması olarak görüyorum. Yerinde okay olsaydı mesela o presslerin hepsine cevap alırlardı, okay geriye yana oynardı. Oulai hiç korkmadı o baskıyı kırıp dikine çıkışlar yaparak paslar verdi. Modern orta sahalarda aranan en önemli özellik. Hiç hesapta yokken bonservis rekoru kırdırma ihtimali doğmuş olabilir.

Yorum

Ağır Ozan'dan sonra atletik bir çocuk nasıl farklı geldi herkese? Öyle Hamsik, Sosa filan değil; basit oynayan ama çabuk ve çevik olan bir çocuk. Rakip hızlı atağa çıkarken kovalamayıp karşılayan... Kafasını kaldırıp kanattaki boş adama pas atan...

Dinamizm ve hız.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çok uzun yıllardır bu tarz bir oyuncumuz olmamıştı. Gerçekten heyecan verici.

Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

A.omur onun yaptıklarını yapıyordu ama herkes sut gol asist bekliyordu olmayınca kötü futbolcu olmuştu?

Yorum

İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            A.omur onun yaptıklarını yapıyordu ama herkes sut gol asist bekliyordu olmayınca kötü futbolcu olmuştu?
                            Asıl biz Abdulkadir'den bir süre sonra bunları yapmasını bekledik ama teknik heyet ısrarı mı kendi isteğimi bilmiyorum on numarada kariyerini çöp etti.

Yorum

İlk 2 maç muhteşem ötesi performanslar sergileyerek bizi kendine hayran bıraktı,MAŞALLAH nazar değmesin. Hem genç hem yetenek hem de 5m euro sadece. diyecek çok söz yok. sırf kendisi için maç seyredilir...
                              Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

100 transfer ardından bir tane tutmuş gibi. Takımın kalanına ayak uydurmaz da çalışmaya devam ederse trabzonsporda çok durmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim