İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Christ Ravynel Inao Oulaï
Daraltma
X
-
Bouchari de buna yakın çıkarsa bu sene, sonunda madeni bulduk diyebiliriz. Batagov, Pina, Olai, Tim, Bouchari, Agusto gibi elimizde tam 6 tane genç, potansiyelli, çok ciddi paralar kazandıracak oyuncu olmuş olur. Sadece olaigbe ve sikan da zarar edebiliriz.
-
Ben de diyecektim Siopis'in + olarak hücum özellikleri olani gibi diye... boy post rakibe pres falan ayni, + olarak pas ve sut kalitesi var daha ne olsunİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay dan formayı kaptığını söyleyebiliriz. ilk maçına olmasına rağmen 90 dakka tuttu sahada fatih tekke. bu da çok güvendiğini ve ihtyiacı olduğunu gösteriyor. neyseki ozan gibi bi başlangıç yapmadı. çok ilginç bir oyuncu daha ilk maçında dikkat çekti izleyelim bakalım. siopisin topa hakim olanı gibiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
YouTube eski görüntülerini baz alırsak bouchari gelenlerin hepsinden daha bilinçli futbol oynuyor gibi?İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bouchari de buna yakın çıkarsa bu sene, sonunda madeni bulduk diyebiliriz. Batagov, Pina, Olai, Tim, Bouchari, Agusto gibi elimizde tam 6 tane genç, potansiyelli, çok ciddi paralar kazandıracak oyuncu olmuş olur. Sadece olaigbe ve sikan da zarar edebiliriz.
oulai görüntülerdeki pas hatalarıni Karagümrük maçında yapmadı
Yorum
-
Bu kadar profesyonel maça ve yaşına göre bence iyi bir seviyeden başladı. Normalde 1-2 yıl falan bu ligde top oynayıp bu seviyeye çıkması lazımdı ama adam sahada çok rahat. Bazı özellikleri bizim ligde durdurulamaz bir oyuncu yapar kendisini. Topla dönüşleri, hızlanması, deliciliği bizim lige ters gelen özellikler. Tabi burada devamlılık önemli. Sonuçta genç oyuncu, performansta dalgalanmalar olacaktır.
Yorum
-
Oulai'nin tavanı ikisinden de çok yukarıda. Arapaslarını ve oyun görüşünü biraz daha geliştirirse Colman'ın bilekleri daha kadife bir haline dönüşebilirİlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Siopis ile Onazi ile kıyaslanmayacak özelliklerde bir oyuncu. Siopis de Onazi de kesici ve savunma özellikleri ön planda oyunculardı. Bu çocuk çok rahat iki tarafa da hamle yaparak , ve ani hızlanarak topla dans ediyor. Yakın geçmişimizde orta sahada bu özelliklerde bir oyuncu olmadı, ben hatırlamıyorum.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
19luk bebe diye salladım sana ama yanılttın. Böyle devam. Ayağına sağlık.
En önemli özelliğini press kırıcı hamlelerle topu öne taşıması olarak görüyorum. Yerinde okay olsaydı mesela o presslerin hepsine cevap alırlardı, okay geriye yana oynardı. Oulai hiç korkmadı o baskıyı kırıp dikine çıkışlar yaparak paslar verdi. Modern orta sahalarda aranan en önemli özellik. Hiç hesapta yokken bonservis rekoru kırdırma ihtimali doğmuş olabilir.
Yorum
-
Ağır Ozan'dan sonra atletik bir çocuk nasıl farklı geldi herkese? Öyle Hamsik, Sosa filan değil; basit oynayan ama çabuk ve çevik olan bir çocuk. Rakip hızlı atağa çıkarken kovalamayıp karşılayan... Kafasını kaldırıp kanattaki boş adama pas atan...
Dinamizm ve hız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Asıl biz Abdulkadir'den bir süre sonra bunları yapmasını bekledik ama teknik heyet ısrarı mı kendi isteğimi bilmiyorum on numarada kariyerini çöp etti.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.omur onun yaptıklarını yapıyordu ama herkes sut gol asist bekliyordu olmayınca kötü futbolcu olmuştu?
Yorum
-
İlk 2 maç muhteşem ötesi performanslar sergileyerek bizi kendine hayran bıraktı,MAŞALLAH nazar değmesin. Hem genç hem yetenek hem de 5m euro sadece. diyecek çok söz yok. sırf kendisi için maç seyredilir...Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum