Bakın arkadaşlar 1.5 Euro'ya değil 1.5 TL ye aynı topu oynayacak adam dolu ligler. Bu iş dolandırıcılık nokta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazeem Aderemi Olaigbe
Daraltma
X
-
Ben hiç beğenemedim, kocaeli maçı özelinde bakarsak trezegemi oleigbemi derseniz 100 defa trezege derimEn son doc holliday tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 00:30.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Sonuç ne reisİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAk koyun kara koyun çıkar şimdi ortaya. Yürüyüşünden notunu veririm ilk yarı bitmeden.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Nereden baktığınıza bağlı olarak ben beğendim. Skor katkısı yapacağını gösterdi, kilit paslar atabiliyor. Sıfır pas hatasıyla oynadı. Eksi yön olarak daha fazla topla buluşup sorumluluk almasını beklerdim. Ayrıca beklediğim kadar çalıma girmedi, daha garanti oynadı. İlk maçı olması ve geleli çok kısa süre olması dolayısıyla detaylı yorumlamak için beklemekte fayda var. İklim bile farklı yani.
Yorum
-
-
bence iyiydi. iki terse dönüp orta yaptı ikisi de direk onuachu nun kafasına. girdiği pozsiyonda ortaya çevirseydi iyi olacaktı. bir vücüt çalımı var adam faulle durdurabildi.wakayemeye al da at dedi ama waka dağlara attı. wakananın pasıona iyi gitti ama adamı eliylr ittiler daha artsitki düşsseydi penaltıydı. 2 3 antrenama sonrası ilk 11 de başarılıydı. kumaş var bence çok çok iş yapacak
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum