Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Felipe Augusto da Silva

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Durma gollere devam.Haydi Augusto pes etme ve sonuna kadar mücadeleye devam...

Yorum

• 10m eur kötü para değil. şayet yerine hemen biri gelecekse gidebilir yoksa gitmesini istemem çünkü onuachu harici santrafor kalmıyor.

Yorum

• Haftalardır hayalete dönmesine rağmen 15 milyon euro ya satmadık. İlerde kaç paraya satacağız veya satabilecek miyiz merak ediyorum. Yeni bir Colman, Mendy hikayesi olmaz inşallah.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Zubkovun ölüsü bundan iyi ya herkesin iyi olduğu maçta nasıl en kötü oldun
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Haftalardir rezalet ötesi

Yorum

• Bu çocuğun en iyi oynadığı yer herhalde kanatta bizde hep soldaydı kontra atak futbolu veya önünde bir kişi varken onu geçmek. Dar alanda kalabalık arasında birşey yapamıyor. Hızlı koşuyor rakibini hızıyla geçiyor. Muçi'nin yerinde forvet arkası veya çift forvet de olabilir belki. Her neyse 2011 de Burak Yılmaz nasıl sağ kanatta defans arkasına atılan toplarla goller atıyorsa benzer şey bunda da denenebilir. Samsun maçında buna benzer bir pozisyon oldu Muçi buna böyle pas attı neredeyse topa yetişiyordu da kaleci çıkıp topu aldı. Oyuncuları çöp ilan edeceğinize oyuncuların yeteneklerine göre görevler verilip verilmediğini düşünün. Ama mevkisi tam olarak nedir çözemedim herhalde Manchester City Agueo tarzı forvet olabilir defans arkasına falan sarkarak goller atabilir. 4-3-3 ün ilerideki kanat forveti de olabilir. Ama 4-2-3-1 de kanat forvete pek uymuyor çünkü sıfıra inip orta yapma gibi özelliği yok, sıfıra inip içeriyi zorluyor veya yerden pas atıyor. Oyun tarzını biraz Caleb Ekuban'a benzetiyorum.

Yorum

• Adamı kullanamıyoruz ligin çıtası arkaya sarkacak atacaksın hop gol . Real Madridde falan oynar corinthiansli arkadaşim büyük oyuncu diyor. Onun çok iyi yerlere gelmesini istiyorum Sao Pauloda çok düzgün ailede yetişmis düzgün bir çocuk.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haftalardır hayalete dönmesine rağmen 15 milyon euro ya satmadık. İlerde kaç paraya satacağız veya satabilecek miyiz merak ediyorum. Yeni bir Colman, Mendy hikayesi olmaz inşallah.
                  Bence o açıklanan para hikaye....Trabzonspor böyle bir oyuncuyu 15 e alır mı sizce...Bu paraları veren olsaydı doğan koşa koşa satardı.

Yorum

• Daha çok katkı vermesi lazım. Verecektir de, gayretli bir oyuncu.

Ama bu hafta özelinde takımda vasat form veren tek isimdi.
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Yok brezilyalıymış yok sol ayaklıymış yok 21 yaşındaymış yok topsuz oyunda çok iyiymiş falan filan. Bu adam bu akşam ne yaptı ya?

Yorum

• Hayalet. Rakibi ısırma yok, araya koşu atma yok. Top tutma yok. Yok oğlu yok.

Yorum

• Bak ciddi söylüyorum 2/3 veren varsa direkt yollasinlar bunu. Hicbir ozelligi olmayan zevzegin teki

Yorum

• Keşke satsaydık diyeceğiz sanırım
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Mendy benzeri hikaye olacagindan emindim, defalarca da yazdim. Bunu anlayıp oyuncuyu satip yerine 2 iyi oyuncu aldiginda sürdürülebilirlik sağlanıyor. Yoksa sonuç işte Colman, Ömür, Mendy...

Bu listeye Agusto da girecek, 'Niye 15 e satmadik ki?' diye akıllarda kalacak.

Umarım toparlar ama hiç sanmıyorum. Neymiş oyuncu gitmek istememis, '5 milyon etmeyecek adama 20 istedik müşteriyi kaçırdık' denmez tabii.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Toparlanması gerekli, basiretsizlik yapışacak bu gidişle.

İnşallah şu 5 maçlık fikstür avantajında yeniden ritmini bulur.
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim