11 oyuncusu olamaz Visca falan bundan kat kat katkı verir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Felipe Augusto da Silva
Daraltma
X
-
2 futbolcuyu da dün ALANYASPOR-TRABZONSPOR maçında canlı Akyazı'da seyretmiş biri olarak cevap vermek istedim.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 oyuncusu olamaz Visca falan bundan kat kat katkı verir
Malesef sevgili renktaş Visca artık o eski visca değil,çok kondisyon eksiği var ve yaşı da malum. Saha içinde o hırçınlığını ve azmini kaybetmiş durumda belli bir vizyon ve misyonu tamamladığı için yaşı gereği sanırsam. Felipe Augusto gelirsek yaşı ve gücü gereği kat ve kat Viscadan daha iyi durumda hatta maçtan erken alındığı için takımın düşüşünü benim gibi canlı seyreden herkes fark etti. Felipe Augusto Kuvvetli ve Hırçın bir futbolcu doğru pozisyonu verirsen gereğini yapar her zaman ki bu sezon 12 maçta 5 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz... Kısacası 11 oyuncusu olur ama doğru bir şekillendirme yapılarak.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
Biraz bağlantıya yardımcı olmasi lazım, Onuachu arkaya öne koşturup dururken rakip defans arasinda kaybolup gitme. Alanya gibi maçları çözmesi gerekiyor, iç sahada bu kadar vasat oynama lüksüne sahip degilsin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2 futbolcuyu da dün ALANYASPOR-TRABZONSPOR maçında canlı Akyazı'da seyretmiş biri olarak cevap vermek istedim.
Malesef sevgili renktaş Visca artık o eski visca değil,çok kondisyon eksiği var ve yaşı da malum. Saha içinde o hırçınlığını ve azmini kaybetmiş durumda belli bir vizyon ve misyonu tamamladığı için yaşı gereği sanırsam. Felipe Augusto gelirsek yaşı ve gücü gereği kat ve kat Viscadan daha iyi durumda hatta maçtan erken alındığı için takımın düşüşünü benim gibi canlı seyreden herkes fark etti. Felipe Augusto Kuvvetli ve Hırçın bir futbolcu doğru pozisyonu verirsen gereğini yapar her zaman ki bu sezon 12 maçta 5 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz... Kısacası 11 oyuncusu olur ama doğru bir şekillendirme yapılarak.
Augosto oynuyorsa onu gol pozisyonuna sokacak ara paslarıni atacak oyun zekası viscada var Modriç,de yaşlı (40) eskisi gibi kosamiyor ama 90 dakika oynuyor
Yorum
-
Augusto ara pas atmak o bu zaten bir meziyet Sevgili renktaş sen dikkat etmemişsin yazdıklarıma sanırsam. Diyorum ki azmi ve hırçınlığı yok, kaybetmiş. Canlı seyretmiş biri olarak ben gördüğümü söylüyorum.Televizyon'da sizin gördüğünüz sınırlı ben her pozisyonda takip edebildim ve ne yazık ki görünen bu yoksa hırçın ve azimli bir visca kim istemez? Modric dediğin adamın mental durumu ve azmi ortada. visca malesef oyun zekası olsa bile mental olarak salmış artık...İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Augosto oynuyorsa onu gol pozisyonuna sokacak ara paslarıni atacak oyun zekası viscada var Modriç,de yaşlı (40) eskisi gibi kosamiyor ama 90 dakika oynuyorBiz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
Öyle bir görüntü yok. Yanlış başlığa yazmışsınİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFizik olarak değil morel olarak bitirilmiş gibi görüntü var
Her gelen yeni hoca birisine takar bütün dünyada böyledir
Yorum
-
Attığın gol usta işi, O kaçırdığın golü Ezelin kör anası Meliha bile atardı, ve kornersen gelen topa o kadar güzel vurdun ki kaleci panter kesilmese müthiş bir gol daha olacaktı. Yinede fena maç çıkarmadın.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum