Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Kürsat Bekiroglu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• (fotomac.com.tr)<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />
    Saygim Olmaz
    Daha sonra idman baslangicinda Hodziçfutbolculari tek tek kutlamak istedi. Emrah, tokalasmak isteyen Bosnakhocaya elini uzatmadi. Nedenini soran Hodziç'e de "Bizi agir elestiren hocaya saygim olmaz. Saygim olmayan hocanin da elini sikmam" deyince Bosnak hoca onun da ipini çekti. Kürsat, Ibrahim Ege ve Volkanda el sikmama protestosuna katildi.

SIZ KIMSINIZ BE BE!?

HICBIR ZAMAN FUTBOLCUYA KÜFÜR ETMEDIM, KÖTÜ OYNARSINIZ KIZARIZ, DESTEKLERIZ......

AMA SIZIN HELE SU ZAMANDA YAPTIGINIZ SAYGISIZLIK NE HADDINIZE!!!!

SEN KENDINI AFFETIREMEZSIN ARKADAS! BITTIN SEN!

Yorum

• Geldigi sezonun 2.yarisinda solbek olarak iyi isler yapti onun disinda zatenbir faydasi olmadi...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu herif neyin pesinde bi çözemedim.

Yorum

• ilk geldigi zaman defansin solunda cok iyi oynuyordu ne oldu anlamadim,biraz gayret etse eski formunu yakalar,hatta milli takimda bile oynar,ama malesef hic bir sey yaptigi yok,belki ikinci yari sozlesmesi bitecegi icin kendini baska takimlara gostermeye calisirda bizimde isimize yarar.

Yorum

• volkan gelisimini tamamlamis professionel bir oyuncu olabilir ama bize çikisa ayak uyduracak adam lazim
            40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
            SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• ibrahim ege gitti sira sende. takim yenilirken gulmek sakalasmak ne demekmis anlayacaksiniz.

bu adamlar yuzunden takim batti zaten. 3 sol back fazla bile celo lee yeter.

nerden geldiysen oraya cnm. git orda doya doya gul.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• takim yenilirken gulen futbolcular ibrahim ege ve hasan ucuncu idi,volkan degildi.

Yorum

• yanlisin var volkanla ibrahim egeydi.cok ii biliyorum televizyonda izledik gorduk.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• yanlisim olabilir ama bende maci televizyondan izliyordum ,o gulen volkan degildi diye dusunuyorum.

Yorum

• Ibrahim Egeile Hasan Üçüncü'ydü. Çok nethatirliyorum
                      BORDO MAVİ

Yorum

• volkana ikinci bir sans verilmesinden yanayim,çünkü onda bekletilere cevap verecek kapasite var,ona güveniyorum

BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• hadi volkan bey dogru malatya yaaa.
                          MİMOZA

Yorum

• volkandi beyler....

aynen katiliyorum nerden geldiysen oraya. bize lazim degil.

BMN l TRABZON

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width=490>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =titsBaslik-little bgColor=#f9f9f0>Volkan tamam, Emrah bitmek üzere</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =titsBasliklar bgColor=#f9f9f0>Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Malatyaspor'un Kulüp Baskani Hikmet Tanriverdi, Trabzonsporlu Volkan'la anlasma sagladiklarini, Emrah ile de anlasmak üzere olduklarini bildirdi.</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =stdSmall align=right bgColor=#f9f9f0 height=10>15 Ocak 200619:03</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD>
                              Tanriverdi, Kahramanmarasspor ile yaptiklari özel karsilasma sonrasinda defansta görülen zafiyetleri gidermek için bu iki transferi biran önce bitirmek istediklerini belirtti. Tanriverdi, ''Trabzonsporlu Volkan ile anlasma sagladik, Emrah ile de anlasmak üzereyiz. Bu futbolcularin kulüpleriyle pürüzleri vardi. Bu pürüzlerin yarina kadar giderilecegine inaniyorum. Pürüzler halledildikten sonra bu iki futbolcuyu sari-kirmizili renklere katacagiz'' dedi.

</TD></TR></T></TABLE>
                              BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• ferhat out volkan in yallah bu formayi giymk herkese nasip olmaz. sansliydim de kösene çekil.

BMN l TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim