EVET ISTIKRAR SORUNU VAR........!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Kürsat Bekiroglu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fotomaçin bugünkü salak haberi:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
</TD>
<TD vAlign=top colSpan=2>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8>
</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top>Volkan'a yönetimden uyari</TD></TR></T></TABLE>
Iç transferde anlasilamayan tek oyuncu olan Volkan Bekiroglu'nu yönetim uyardi. Genç futbolcuya "Biz teklifimizi yaptik, karar senin" denildigi ögrenildi. Trabzonspor'un önerdigi yillik 750 bin dolari Volkan begenmemis ve diger arkadaslari gibi 950 milyarda israr etmisti. Sezon sonunda sözlesmesi bitecek olan oyuncunun verecegi karar merakla bekleniyor.
Volkanin begenmedigi 750.000 dolar(750.000*1,335=1.001.250 YTL)Volkan'a 1 trilyon teklif ediliyor ama Volkan "Hayir.Benim arkadaslarim 950 milyar aliyor,ben 1 trilyon alamam."demis.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bilmiyorum bu habere ne demeli?
Yorum
-
geronimo_61
[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
Ben Trabzonspor'da Bir Mehmet YILMAZ'A Gicigim. Birde Bu Volkan Bekirogluna. Bu Adam Ayni Mehmet YILMAZ gibi Topa Vurmayi Bilmiyor. Yaptigi Ortalarin Yüzde 99 Ya Rakibe Ya Auta Çikiyor. Bu Adami Trabzonspor'a Kim aldiysa BirTaraftar Olarak Hakkimi Helal etmiyorum.
Yorum
-
Sadece [img]smileys/smiley21.gif[/img]
O sinirli futbol yetenegi ve çok daha sinirli katkisina bakmadan kendisini oyun içinde çok mantikli bir gerekçeyle kibarca uyaran Szymek'e bagirip eliyle sus isareti yaptigindan beri, yolun açik olsun Volkan... Hami bagiriyordu, neyse diyorduk... Fatih bagiriyor, hiç degilse oynuyor diyoruz... Sen ne yaptin da "aga" oldun böyle? Jim Carry de aktör ama Brad Pitt gibi bakmaya çalisirsa komik olur. Aman ha, aklinda olsun...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
Adamin yatmaktan adalesi atar mi?Dinç olmaz mi?Gören de adam hafta içi avrupada,milli takimda oynadi sonra da adelesi asiri bindirmeden agridi sanacak.
Yattigi yerde sakatlaniyor bu nasil profosyonellik anlamiyorum.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
iste profesyonellik burda kardesim[img]smileys/smiley36.gif[/img]sen haala cözemediysen bizimkileri haala dogru düzgün izlemedin demekki ..[img]smileys/smiley36.gif[/img]İlk olarak bordox tarafından gönderildiAdamin yatmaktan adalesi atar mi?Dinç olmaz mi?Gören de adam hafta içi avrupada,milli takimda oynadi sonra da adelesi asiri bindirmeden agridi sanacak.&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p; Yattigi yerde sakatlaniyor bu nasil profosyonellik anlamiyorum.- impossible ? what does it mean ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)

Yorum