Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tesekkürler Michael Petkoviç

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böyle derseniz gelen kaleci de öyle olur

Yorum

• hatali gol yedi de moral de kalmadi adamda.. Türkiyenin en iyi kalecilerinden olarak gösterilirken yollaniyor..
      BORDO MAVİ

Yorum

• söyle cordoba gibi oyun kurabilen bi kaleci alsak kaleciligi de ii olsa daha ne isteriz yau

Yorum

• yaw kardesim daha iyisini bulduk sanki adami gönderiyoruz!hele bir tane alalim ondan sonra bakariz.

FATIH SULTAN TEKKE
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Artik gidiyor. Geldigi ilk zamanlarda onun sayesinde puan veya puanlar alirdik. Artik son zamanlarda ise onun sayesinde puanlar kaybetmeye basladik. Kendisini bir turlu toparlayamadi. Kaderde bunlarda varmis. Umarim yeni takiminda en az bizdeki kadar mutlu olur.

Yorum

• Samsunspor'a transfer olmu$.

ba$arilar petko...
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• simdi bize vallahi panter kesilir korktugum tek o

Yorum

• panter manter kesilemez ayni vasatlikta kaleceligini sürdürür .vasat ama beyfendi
                  yücelere kar vakitsiz yagar...

Yorum

• Bize verdigi hizmetler için sonsuz tesekkürler Petko'ya, evet kalecilik konusunda eksiklikleri oldugu dogrudur ama adam gibi adamligina helal olsun, bir yerde kafamda soru isareti birakti onu da kendi iç muhasebemdedegerlendirdim ve yazmaya gerek duymadim...

yolun açik olsun Michael...

Yorum

• Petkoderbiler disinda cok az hata yapti ( Tipki diyer oyuncular gibi[img]smileys/smiley1.gif[/img]) yeni kaleciden tek basina derbileri almasini bekleyecegiz isi bayagi zor gorunuyor!

Yorum

• PETKO IYI OYNADI SEZON BOYUNCA KANDISINI GELISTIRDI.GITMESI LAZIM ADAM GI ADAM
                        En hizli ona ne denir?
                        Trabzon

Yorum

• İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi
                          simdi bize vallahi panter kesilir korktugum tek o

Tarihimizde bunun örneklerini çok gördük maalesef
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• ileriki futbol yasantisinda kendisine basarilar diliyoruz.

Yorum

• Öyle ve yahut böyle hayal meyal belki de son demini hatirladigim Senol Günes'ten sonra kalemizdeki en iyi kaleciydi.. tesekürler Petko.. seni sevmistik.. umarim yerine gelen seni aratmayacaktir..
                              #7 King of Kings

Yorum

• bilmiyorum...çernobilden sonra 2. bir kanser nedeni oluyordu topu oyuna geç sokmasi ama...sevmistim ben petkoviçi
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim