Yolu açik olsun. InsALLAH degaj kullanmayi ögrenir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tesekkürler Michael Petkoviç
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
baslik 'Tesekkürler Michael Petkovic' diye degistirilse nasil olur? tabi bir de sonra kimse 'yaptigin hatalar için tesekkürler' demese? [img]smileys/smiley17.gif[/img][b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Seni sevmistim be Mavi gözlü devim...Profesyonelligin en sinir oldugum kismi bu transfer olaylari...Umarim hayirlisi olur,hem senin için,hem bizim için...Bakma bastaki cümlede "mis" dememe...Seni hep sevicem ben...Sivasa gelmezsin umarim,tek diyebilecegim bu...Aslinda gitmesen de ii olurdu ya...Senol hocam herseyi açikladi yeteri kadar...Sanirim böylesi daha hayirli olucak...IYI OL..."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
senin gitmen tolganin gitmesinden bile daha cok uzdu beni. belki bu tolganin isteyerek gitmesinden, seninde zorla gitmendendir bilmiyorum ama gercekten sevmistik seni. Yolun acik olsun. insallah sivasla degilde samsunla anlasirsin. karadenizde kal petko, gerisi bize gelmez[img]smileys/smiley2.gif[/img]Vazgec gonlum sen bu asktan...
Yorum
-
YAKISMADI PETKOVIÇ!! HIÇ OLMADI...
Hürriyet Spor 08/07/2005
?3 BÜYÜKLERDE OYNAMAK ISTERIM?
Her futbolcunun oldugu gibi kendisinin de 3 büyük takimdan birinde forma giymek istedigini vurgulayan Petkoviç, açiklamasini söyle bitirdi: ?Üç büyük takimda forma giymeyi her futbolcu ister. Ben de bu takimlardan birinin formasini giymeyi isterim. Özellikle Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Stadi ve taraftari tek kelimeyle muhtesem. Daha önce de benimle ilgilenmislerdi ama olmadi.?Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
[img]smileys/smiley7.gif[/img]YAKISMADI PETKOVIÇ!! HIÇ OLMADI...
Hürriyet Spor 08/07/2005
?3 BÜYÜKLERDE OYNAMAK ISTERIM?
Her futbolcunun oldugu gibi kendisinin de 3 büyük takimdan birinde forma giymek istedigini vurgulayan Petkoviç, açiklamasini söyle bitirdi: ?Üç büyük takimda forma giymeyi her futbolcu ister. Ben de bu takimlardan birinin formasini giymeyi isterim. Özellikle Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Stadi ve taraftari tek kelimeyle muhtesem. Daha önce de benimle ilgilenmislerdi ama olmadi.?[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
<TABLE =ts cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD>
<DIV =lineStory align=left>Petkoviç imzaladi !..</DIV>
<T>
<TR>
<TD height=10>
</TD></TR></T></TABLE>Sivasspor, Trabzonspor ile yollarini ayiran kaleci Michael Petkoviç Koru Otel'de düzenlenen törenle 2 yillik ile sözlesme imzaladi.. Tecrübeli file bekçisi, yeni takiminda basarili olacagina inandigini belirtti..</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD height=10>
</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD>
<CENTER>
var nt=String(Math.random()).substr(2,10);document.write ('<scr' + 'ipt = src=http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=' + nt+ '><\/scri' + 'pt>');
< = src="http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=9820106765">
</CENTER></TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD height=10>
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>Sivasspor'un yeni transferi Petkoviç, Ç.Rizespor ile yapilan hazirlik maçi öncesinde Koru Otel'de düzenlenen bir törenle birlikte 2 yillik sözlesmeye imza atti.. Tecrübeli file bekçisinin antrenmanlara yarindan itibaren katilacagi ögrenildi.
Basin sorularini yanitlamayan Petkoviç, ''Yeni takimimda basarili olacagima inaniyorum. Bugün uzun bir yolculuk yaptim. O nedenle hazirlik maçina çikamayacagim'' dedi. </TD></TR></T></TABLE>"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum