Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tesekkürler Michael Petkoviç

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yolu açik olsun. InsALLAH degaj kullanmayi ögrenir.
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• ben petkoyu hiç bir zaman sevmemistim zaten.salak salak hatalarindan dolayi ne büyük maçlar kaybetmistik ama yinede tesekkür ederiz ona..yolu açik olsun!!

Yorum

• baslik 'Tesekkürler Michael Petkovic' diye degistirilse nasil olur? tabi bir de sonra kimse 'yaptigin hatalar için tesekkürler' demese? [img]smileys/smiley17.gif[/img]
        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• Seni sevmistim be Mavi gözlü devim...Profesyonelligin en sinir oldugum kismi bu transfer olaylari...Umarim hayirlisi olur,hem senin için,hem bizim için...Bakma bastaki cümlede "mis" dememe...Seni hep sevicem ben...Sivasa gelmezsin umarim,tek diyebilecegim bu...Aslinda gitmesen de ii olurdu ya...Senol hocam herseyi açikladi yeteri kadar...Sanirim böylesi daha hayirli olucak...IYI OL...
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• petko artik bizde miyadini doldurdu. gitmesi gerekirdi. en önemli silahlarimizdan olan kontra ataklarimiza balta indiriyordu.
            her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• Bu dakikadan sonra kendisine tesekkürden ve de Avni akere geldiginde alkislamaktan baska birsey yok...

Hatasiyla sevabiyla emegine tesekkürler....

Yorum

• senin gitmen tolganin gitmesinden bile daha cok uzdu beni. belki bu tolganin isteyerek gitmesinden, seninde zorla gitmendendir bilmiyorum ama gercekten sevmistik seni. Yolun acik olsun. insallah sivasla degilde samsunla anlasirsin. karadenizde kal petko, gerisi bize gelmez[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

• petkoviç herhal samsunspor ile anlasmis öle gördüm gazetede
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• anlasmiz samsunsporun rsmi sitesinde de yaziyormus arkadas söyledi bana hayirlisi olur
                    Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• YAKISMADI PETKOVIÇ!! HIÇ OLMADI...

Hürriyet Spor 08/07/2005

?3 BÜYÜKLERDE OYNAMAK ISTERIM?

Her futbolcunun oldugu gibi kendisinin de 3 büyük takimdan birinde forma giymek istedigini vurgulayan Petkoviç, açiklamasini söyle bitirdi: ?Üç büyük takimda forma giymeyi her futbolcu ister. Ben de bu takimlardan birinin formasini giymeyi isterim. Özellikle Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Stadi ve taraftari tek kelimeyle muhtesem. Daha önce de benimle ilgilenmislerdi ama olmadi.?
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• petko bunu dediyse ayip etti.
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• [img]smileys/smiley7.gif[/img]YAKISMADI PETKOVIÇ!! HIÇ OLMADI...

Hürriyet Spor 08/07/2005

?3 BÜYÜKLERDE OYNAMAK ISTERIM?

Her futbolcunun oldugu gibi kendisinin de 3 büyük takimdan birinde forma giymek istedigini vurgulayan Petkoviç, açiklamasini söyle bitirdi: ?Üç büyük takimda forma giymeyi her futbolcu ister. Ben de bu takimlardan birinin formasini giymeyi isterim. Özellikle Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Stadi ve taraftari tek kelimeyle muhtesem. Daha önce de benimle ilgilenmislerdi ama olmadi.?[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• trabzonspor sampiyon olmasin diye elinden gelen herseyi yapti simdide 3 büyüklerde oynamakmi istiyormus vah vah vah.....
                            GILIMALI

Yorum

• <TABLE =ts cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                              <T>
                              <TR>
                              <TD>
                              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                              <T>
                              <TR>
                              <TD>
                              <DIV =lineStory align=left>Petkoviç imzaladi !..</DIV>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD height=10></TD></TR></T></TABLE>Sivasspor, Trabzonspor ile yollarini ayiran kaleci Michael Petkoviç Koru Otel'de düzenlenen törenle 2 yillik ile sözlesme imzaladi.. Tecrübeli file bekçisi, yeni takiminda basarili olacagina inandigini belirtti..</TD></TR></T></TABLE>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD height=10></TD></TR></T></TABLE>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD>
                              <CENTER>
                              var nt=String(Math.random()).substr(2,10);document.write ('<scr' + 'ipt = src=http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=' + nt+ '><\/scri' + 'pt>');

< = src="http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&amp;nt=9820106765">
                              </CENTER></TD></TR></T></TABLE>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD height=10></TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD>Sivasspor'un yeni transferi Petkoviç, Ç.Rizespor ile yapilan hazirlik maçi öncesinde Koru Otel'de düzenlenen bir törenle birlikte 2 yillik sözlesmeye imza atti.. Tecrübeli file bekçisinin antrenmanlara yarindan itibaren katilacagi ögrenildi.

Basin sorularini yanitlamayan Petkoviç, ''Yeni takimimda basarili olacagima inaniyorum. Bugün uzun bir yolculuk yaptim. O nedenle hazirlik maçina çikamayacagim'' dedi. </TD></TR></T></TABLE>
                              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Güle gülePetkovic
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim