Karel D'Haene ile ilgili tüm yorumlar bu ba?l?kta...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Karel D?Haene
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
D'hane den bir nane olmaz bu futbolcu vasat bir defans oyuncusu.Oynar ama sadece vasat bir sekilde oynar bence hemen gönderilmeli.Tihjs e karsilik Somer ve bunu takas edebilirsek mükemmel olur.
Villereal maçinda D'hane nin ters vurusunda tam çataldan dönen topu aklimdan geçiyorda gülümsüyorum.KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)
Yorum
-
İlk olarak grandiose tarafından gönderildi
sadece içimden geçeni yaziyorum :
eger olur da karel gönderilemzse,yani elde kalirsa, bu sene çok ama çok basarili olacak..ne bileyim sanki müthis bir patlama onu bekliyor...hayirlisi.. saygilar...
Yener abi al benden de o kadar. Nerden geliyor bilmiyorum ama bu adamda n bir seyler olacak gibime geliyor. Bu sene kalmasina karar verilmis. Hadi hayirlisi. Bu adamin asil yeri orta saha. Defansta Antep maçi hariç çok rezil maçlar çikardi.
Ayrica dehane'yi görünce ya da duyunca aklima Öztürk Pekin'in " dayene" demesi geliyor. Ah su spikerler [img]smileys/smiley1.gif[/img]www.trabzonspor.ailesiyiz.biz
Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe
Yorum
-
aslında iyi bir topcu fakat çok genç ve zamana ihtiyacı var ve en son
habere göre kampa katılıyor sanırım seneyede bizim oyuncumuz olacak
umarım başarılı olur
75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
-
çok sevimli bir çocuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]ama belçikali olmasi sevmemem için yeter sart[img]smileys/smiley2.gif[/img]belçikali istemiyorum trabzonda.. ama yine kampa çagirmislar ne yapalim.. bence bunu biraz medyatik yapip beckham gibi mankenliginden para kazanabiliriz[img]smileys/smiley2.gif[/img]#7 King of Kings
Yorum
-
Tolga bir macda ceza yemisti o zaman Karel oynadi onun yerine. Bence o macta hic arattirmadi Tolgayi. Yani demek istedigim Ziya Hoca her oyuncuyu iyi kullanabilir, systeme iyi uyduruyor. Bence defans icin alternatif transfer yapmiyacasak.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum