Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karel D?Haene

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak TORUN tarafından gönderildi
    İlk olarak kolxuri tarafından gönderildi

D'haene, Trabzonspor'a isimsiz olarak gelmis çok genç bir futbolcu.

....................

Iyi hos seyler yazmissinda, bunlarin D'haene'le ne alakasi var. Adamin suan itibari ile oynayacagi tek yer olan arka ikili yani tandem çünkü takimin suanki sistemi bu. Burda hangi özellikler lazim kisaca:

1-Kesicilik özelligi olacak,

2-Adam paylasimini iyi yapacak,

3-Bire birlerde saglam olacak,

4-Kademe anlayisi olacak,

5-Arkadan oyun kuracak, vs..

Hangisi var?

Simdi bi kere bu listede ne hava hakimiyetinden, ne pas yüzdesinden bahsetmemissin.. Bir defans elemaninda bu özellikler aranmaz mi? En az Hüseyin kadar iyi bir hava hakimiyetine, Hüseyin'de zerresi bile olmayan yüksek pas yüzdesini ekledigimiz, rakiplerlekiran kirana bogusma olayini da çikarttigimiz zaman =D'haene oluyo..

"Kesicilik özelligi olacak...." Pekikesilen top ne olacak? nereye gidecek? Ahmet Suat hocanin o meshur "allahini seven ileri vursun!.." taktigi ile mi oynayacagiz, sampiyonlar liginde?

Ikincisi, "adam paylasimi" dedigin olay, adindan da anlasilacagi üzere birden fazla kisinin uyumu ile, birbirini iyi tanimasiyla ve herseyden önce taktik anlayisin düzeyi ile orantili olarak dogaçlama gerçeklesen bir seydir bu. Bireysel bir yetenek olarak, bunu takim ruhundan ayri degerlendiremezsin.

Diger konulara gelince,3. madde ile baglantili olarak hakli oldugun tek ayrinti aslinda su:

Pas isabet yüzdesi ve "isabetli pas menzili" (simdi perhaps; "bu nedir?" diye sorar..) bizim takim ortalamamizin çok üstünde olan bu çocugun aslinda defansin önünde oynamasi gerekiyorken, çogu kez libero gibi kale önünde çakili birakilmasi. Bu da bence teknik heyetin hatali bir tercihi, bu da ayri bir konu tabii.

Dört büyük yok!...
    TRABZONSPOR ve üç büyük var.

Yorum

Bu aksam çok iyiydi bence ve dahada iyi olacak. Tekrar söylüyorum, bu çocuk defansimizin vazgeçilmezi olacak Allah'in izniyle.
      <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

daha iyi olacak, kendisini begenmeyenlere en güzel cevabi sahada veriyor...
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bu aksam çok mu iyiydi.. arkadaslar 2. yarinin basinda sansin yanimizda oldugu 2 pozisyonu mümkünse tekrar izleyin.. karel nerede tuttugu adam nerede? yapmayin yahu.. bu adam hiç bir zaman bundan fazlasi olamayacak iste.. o pozisyonlar gol olsaydi yazacaklarinizi merak ediyorum!
          #7 King of Kings

Yorum

Arkadaslar ben bazen baska d'hane lerden bahsettigimizi saniyorum.

Çok mu iyiydi ?????

Admalarin direkten dönen topundan önce adam ( miholaps ) söyle hafifçe sola kivrilayim dedi , d'hane saga savruldu.. Adamda sasirdi , bir anda kaleyle burun buruna kaldi , neyseki direkten döndü..

Yine ortasahadan sisirilen topa sadece bakakaldi , neyseki yine miholaps topu uzaya yolladi...

Bu toplar adamin ayagina otursaydi 2.yari 2-0 yenik basliyorduk...

not: Gerçihepimiz artik yillardir alinan vasata bile ulasamayacak oyunculara öyle alistik ki , D'HANE gibi amatör bir oyuncu bile iyiydi diyebiliyoruz. Zaten adam da defansta saçmaladigini biliyor , benim gerçek mevkiim ortasa diyor... Hiçbir stoper ( kesici ) özelligi olmayan bu oyuncuyu ,bence bir an önce 2.sinif bir takima kakalamaliyiz...

There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

ben ekstra bir özelligini göremiyorum top ayagina geldiginde herkes heyecanlaniyor demek ki oynuyla yeterl güveni veremedi sanki her an hata yapabilecekmis gibi duruyor insallah iyi olur...
              bir lafa bakarım laf mı diye,
              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi
                bu aksam çok mu iyiydi.. arkadaslar 2. yarinin basinda sansin yanimizda oldugu 2 pozisyonu mümkünse tekrar izleyin.. karel nerede tuttugu adam nerede? yapmayin yahu.. bu adam hiç bir zaman bundan fazlasi olamayacak iste.. o pozisyonlar gol olsaydi yazacaklarinizi merak ediyorum!
                Abi o bahsettigin 5-10 dakikalik bölümde bütün takim kötüydü ona bakarsan. Lütfen 5 dakikayi bütün maça yayip yorum yapmayalim. Elbet iyi olmadigi dakikalar, bazi maçlar olacako da insan.

Ayrica ilk maçta yenilen karambol golüne ragmen ben yinede D'Haene'nin iyi oldugunu savunmustum. Futbol takim olarak oynanir, takim kazanir takim kaybeder, takim hata yapar...

Edited by: kadirsa_2000
                <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Sommers mi Dhane mi deseler ?

Sommers'i tercih ederdim.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi

neden mehmet abi ???

sommers daha sempatikdi diyemi yoksa futbolcu olarakmi ???
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi

ben olsam alin ikisi de sizin olsun derdimEdited by: QuakeviL61
                      BORDO MAVİ

Yorum

D'haene..... Bence kapasitesi belli. Pek fazla yorum götürecek bir konu degil. Eksileri artilarindan çok. Istir kisinin aynasi lafa bakilmaz.

Ziya Hocagönderileceklerin basina yazmisti ama, kader onu D'Haene'yle bas basa birikti. Denize düsen yilana sarilir misali.....

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                          <T>
                          <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Gosterissiz bir gorev adami haftalarca yedek kalip yer verilirse morelini bozmadan elinden geleni yapiyor fazlada hakkini yemeyelim ters tepiyor baksaniza takimda stoper kalmadi saygilar</TD></TR>
                          <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

arkadaslar madem oyunculari maçlardaki performansina göre degerlendiriyoruz,o zaman hiç olmazsa skonto maçindaki Dhaene'nin iyi oldugunu görmezlikten gelmeyelim.. sonuçta Trabzonsporumuz için ter döktü ve de bence basarili oldu.. su ana kadar ki genel özelliklerinden bahsetmek degil aslolan.. eksiklikler konusunda hepinizin söyledigi dogru..ama salt bu maçta defansta çok iyi isler yapti.. topu oyuna sokacak bir pozisyon olmadi belki ama müthis derecede ilk top kesti pozisyon büyümeden.. neyse .. kisacasi en azindan bu maçta iyiydi..
                            NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

En azindan yildiz bir oyuncu olmamasina ragmen canini disine takiyor da oynuyor ya o hepsine bedel bence. ,

Helal olsun sana D'Haene

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Elveda sair ceketli çocuk,
                              Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                              Denizin çocugu...

Yorum

Arkadaslar gösterissiz oldugu dooru fakat 3 maçtir 90 dk oynuyo Ziya hoca bisiy biliyoda oynatiyo.Defans basariliysa bu birazda D'haene sayesindedir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X