İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Devre arası yollayamadık işlerin karışacağı belliydi. Keşke 2,5 milyon nakite takassız yollayabilseydik.
Ancak takımda Burak’ın yokluğundan şikayet edecek Ünal Hoca da dahil kimse olacağını sanmıyorum.
Kendimi diğer futbolcuların yerine koyuyorum; sahada, idmanlarda horoz gibi dolaşan, antrenmanlara katılımı az, saha içinde çalışkanlığı az, ücreti yüksek, hele hele puan başına prim alabilen birinin varlığından heralde rahatsız oluyorlardır.
Belki diğer yüksek ücretli Sosa ve Kuco rahatsız olmazlar ona da emin değilim.
Tek endişem Abdülkadir’in Burak’a olan yakınlığı. Nolduysa Yusuf bu girdaptan çıktı ama Abdülkadir hala orada. Bu endişe verici. Hele bu saatten sonra.
Bence Abdülkadir’in kendi kafası basıp uzaklaşmıyorsa; bu konuda uyarılıp ait olduğu yere ‘takımın’ yanına dönmelidir.
İpler koptu bence. Buradan bu iş dönmez gibi geliyor bana. O halde ben takımın tarafında pozisyon alacağım, Burak hatasını farkedip doğru düzgün özür dilerse bakışım değişebilir ama bu egodaki birinin de bunu yapma ihtimali sıfır.
Geçmiş olsun. Takımın bundan olumsuz etkileneceğini düşünmüyorum.En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 00:35.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun Burak değil onu zaten tanıdık , sen niye Kulüp olarak bu tuzağa düşüyorsun asıl sorun bu çağır adamı kulübe konuş ver ayarı bu ne liseli ergenler gibi sosyal medyadan laf sokmalar ayıptır yahu.
Burada iyi niyet yok.
Adamın Trabzonspor'a tekrar geri dönme sebebi de İstanbul öncesi ısınma turları.
Bu karakterle oturup,konuşup bir şeyi çözemezsin.
Adam yerine koymayacaksın.- Memento mori
Yorum
-
Ben Bmn yöneticilerinden Burak Yılmaz için burada vakit harcamaya değmeyeceğini göstermeleri adına bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum. Bmn de Burak Yılmaz'a tepki koymalı.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Hâlâ "Burak zorla gönderilmek istendi" yalanına inananlar var... Olay çok basit:
1- Beşiktaş'ın Burak'ı istediği kadar Burak da gitmek istiyordu. Kimse kimseyi pazarlamadı.
2- Ahmet Ağaoğlu'nun demeçleri, Burak'ı "ucuz" yoldan almaya çalışan Beşiktaş içindi. Çünkü PARALARI YOK.
3- Henüz bugün açıklanan kulübe külfet, sözleşmesinde indirime gitmek istemeyen, her an kriz çıkarma potansiyeli taşıyan ve gitmeye niyeti olan adamı tabii ki yönetim de göndermek ister. Hem yıllık maliyetinden kurtulup hem de bu darboğazda bonservis almak çok büyük iş olacaktı.
4- Vagner Love'un Galatasaray'a transferi yatmasa bugün Burak Beşiktaş'taydı; zira Beşiktaş parayı Burak için kullanacaktı. Bunu sağır sultan bile biliyor.
5- Gitmek istemeyen adam susup da Love transferi yattıktan sonra, transfer döneminin kapanmasına birkaç saat kala twitterdan Trabzonspor taraftarına tekrardan yaranmak için yazı yazmaz.
6- Asbaşkan gerçekleri, Başkan ise kulübün menfaatleri gereği konuştu; ikisi de yanlış değildi. Başkan, takımda kalan Burak'tan yararlanmak için tavır sergilerken Burak savaşmayı, gidememenin hıncını çıkarmayı, kriz yaratmayı ve muhtemelen birilerinin maşası olmayı tercih etti yine.
TrabzonsporLovers
Olayı güzel özetlemişler.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Olay iyice baymaya basladi valla, bir kez de olsun problemsiz bir kac hafta geciremeyecekmiyiz ? Özellikle galibiyetlerden sonra hep böyle oluyor...
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ "Burak zorla gönderilmek istendi" yalanına inananlar var... Olay çok basit:
1- Beşiktaş'ın Burak'ı istediği kadar Burak da gitmek istiyordu. Kimse kimseyi pazarlamadı.
2- Ahmet Ağaoğlu'nun demeçleri, Burak'ı "ucuz" yoldan almaya çalışan Beşiktaş içindi. Çünkü PARALARI YOK.
3- Henüz bugün açıklanan kulübe külfet, sözleşmesinde indirime gitmek istemeyen, her an kriz çıkarma potansiyeli taşıyan ve gitmeye niyeti olan adamı tabii ki yönetim de göndermek ister. Hem yıllık maliyetinden kurtulup hem de bu darboğazda bonservis almak çok büyük iş olacaktı.
4- Vagner Love'un Galatasaray'a transferi yatmasa bugün Burak Beşiktaş'taydı; zira Beşiktaş parayı Burak için kullanacaktı. Bunu sağır sultan bile biliyor.
5- Gitmek istemeyen adam susup da Love transferi yattıktan sonra, transfer döneminin kapanmasına birkaç saat kala twitterdan Trabzonspor taraftarına tekrardan yaranmak için yazı yazmaz.
6- Asbaşkan gerçekleri, Başkan ise kulübün menfaatleri gereği konuştu; ikisi de yanlış değildi. Başkan, takımda kalan Burak'tan yararlanmak için tavır sergilerken Burak savaşmayı, gidememenin hıncını çıkarmayı, kriz yaratmayı ve muhtemelen birilerinin maşası olmayı tercih etti yine.
TrabzonsporLovers
Olayı güzel özetlemişler.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bakın, bizim bir basketbol takımımız var(dı). Bu takım mütemadiyen her sezon mali kriz yaşar, transfer yasağı cezası alır(dı). Hatta geçen sezon yabancı oyuncular takımı terk etti.
Şimdi bu takımın (Ortada takım yok) bazı yöneticileri, Burak konusunda laf ebeliği yapıyor. Edep? Haya?
Aylardır sesi çok çıkanlara dikkat çekiyorum. "Bunlar adamcı!" diyorum. Nasıl da kendilerini belli ediyorlar! Burakçı, Ustacı, Ağaoğlucu, Hacıosmanoğlucu, Şenolcu... Say say bitmiyor, bitmez.
Mevzu Trabzonspor değil, sen hala anlamadın mı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Röportaja bak... Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Açık konuşayım, yalanlama bekliyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Röportaj bana gerçek geldi. Aslında bu mevzuda herkes suçlu; Burak yanar döner tavırlarıyla, yönetim astığım astık kestiğim kestik tavırlarıyla, taraftar taraftarı sırttan nasıl vururum tavrıyla...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Galatasaray maçıyla birlikte yakalanan o güzel birliktelik inşallah bu çiş yarışıyla sona ermez!
Her ne olursa olsun bir futbolcu bir gazeteye (Vatan gazetesi) böyle bir röportaj veriyorsa, kafasında Trabzonspor'u bitirmiştir.
Velev ki, Trabzonspor yönetimi seni satmaya kalktı.
Bununda en başlıca nedeni kulübün içinde bulunduğu borç yüküdür, olumsuz mali tablodur.
İnsan futbolu bile bıraktığında bu tip açıklamalar yapmaz, madem sen Trabzonspor'u bu kadar çok düşünüyorsun, bu şekil kulübe, takıma zarar verecek açıklamaları yapma hakkını kendinde nasıl görebiliyorsun? Bu mu senin Trabzonspor'a olan sevgin? Yöneticiler gelip, geçer. Ama sen bu takımla birlikte efsane olacaktın!
Olayın başka bir boyutu ise, tribünleri de böler bu tip açıklamalar.
Neresinden bakarsanız bakın, nur topu gibi bir Burak Yılmaz sorunumuz oldu.
Burak Yılmaz, Trabzonspor için maalesef bitmiştir.
Kadro dışı kalır, ya Çin'e geri döner ya da devre arasında Galatasaray'ına kavuşur!
Eğer bu krizi aşabilecek başkan ve ya herhangi bir yönetici varsa, ya da Ünal hoca bu işi çözebileceklerse onları ayakta alkışlayacağım...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Futbol hayatı bitmiştir Burak'ın, hiç de gereği yoktu...
Burak'ı önceden seven biri olarak, golcülüğünü hala severim, ama camiayı karşısına alması olmadı, kendisini bitirdi,ikinci Ekici vakası diyeceğim ama Ekici böyle sosyal medyada restleşmedi kulüple, sessizce oturdu köşesinde...
Şu yaşananlardan sonra, Burak'ın hareketlerini savunmaya devam eden arkadaşlara hayret ediyorum açıkçası, mantığı yok...
Takımın kaptanı olmasını geçtim, şampiyonluğunda emeği olan bir futbolcunun böyle davranmaya hakkı yoktur...
He, derseniz, kardeşim adam parasını almasın mı?
Alsın alsın da, zaten 30 milyon para aldı yahu, yoklukta mı? Görmüyor mu kulübün halini?
800 bin yuro için değer mi?
Ama mevzu, Burak'ın da dediği gşibi para değil, aslında itiraf da etmiş oldu...
Gitmek istiyor...
Satılsın araplara da görsün çocuklarını ...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 09:31.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
Yorum