Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok sevdiğim bir futbolcuydu iyi bir golcüydü ama karakteri beş para etmezmiş. Hiçbir zaman Trabzonspor un üzerine kimseyi çıkartmadım çıkarmamda söz konusu aidiyet ve kaptanlık gibi bir konumsa burak yılmaz hakettiği cevabı almıştır. Ne diyeyim konu çok üzücü bir konuma geldi keşke hiç yaşanmasaydı ama yapcak bişey yok hep savundum iyi bir futbolcu ama İyi bir insan değil.maalesef taraftarıda sevmiyormuş.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olay bence de para değil.
      Olay vatandaşın gitmek istemesi.
      İstanbul'a.
      Lakin orada gitmek istediği kulüpler de maddi sıkıntıda ve Trabzonspor'un taleplerini karşılayamıyorlar.

Kalsa alfa erkek gibi takılamıyor takım içinde.

Bu da büyük sıkıntı.
      Katılıyorum aynen buranın ağası benim parası olmayana para verdime getiriyor açıklamaları ile haspam. Bizimkilerinde yanlışı var iyi bir bonservis alacaklarını sandılar ama BY bunu görünce dururmu alacaklarına karşılık bonservisini bedavaya getirmeye çalışıyor ne de olsa maaşımı ödeyemezler karşılıklı fesih olur diye düşünüyor muhtemelen. Ama ne olursa olsun Trabzonsporun menfaatleri önemli o nedenle antremanda BY’ ye destek vermek tam bir saçmalık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Keşke Ağaoğlu instadan story atsaydı. Ya vallahi eğitilmezsiniz. 90 milyon tl patladı elimizde. Kadro dışı bırakın gitsin. Takımı parcalasin diye mi yapıyorsunuz bunu.
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 23:20.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk körulduği yerde vurulsun!
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• suna istanbul yalaması dedim diye forumda kac kez ceza veren yoneticiler simdi utanmadan sıkılmadan harıl harıl burak'i elestiriyor..bunu forumda toplasan 10 tane adam elestiriyordu ama siz bunun gercek yuzunu gormek yerine kulubun basina cikardiniz aynen bugun idmanlarda bu kansiza destek veren beyinsiz tek hucrelilerin yaptigi gibi..burak hep ayni karaktersiz burak'ti tek fark gecen sene bunu sindiren hoca ve yonetim vardi simdi yok.bu egosunu ne ettigimin evladinin kalitesi bu iste.
            aynisini istanbul takimlarinda yapsa yedi ceddine nefes aldirmazlar bizim bazi mal evlatlari cikmis hala bu lavugu savunuyor.zorla insani dinden imandan cikartiyorsunuz..
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 08:21.

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trtspor'da Serkan Reçber adında bir canlı var konuşabiliyor. Eğiticisi çok güzel eğitmiş. Pavlov kıskanmıştır.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Geçen akşam Burak mevzusuna bizim yönetime giydirmeye çalışıyordu aklı sıra, başkan proğrama bağlanınca kem küm etmeye başladı. Sırf Burak olayına birileri bunu maksatlı koşturuyor, bunların alayı...
              En son B61 tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 23:49.

Yorum

• Serkan Reçber, Burak'ın Arap kulüplerine satılması için menajerlere yetki verdiğimizi söyledi. Böyle bir şey var ya da yok diyemem ama bir şey ortaya atıyorsan belgesini koyacaksın...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kaptanlığı yabancı oyuncuya veriyorsan arkasında olduğunu vurgulayacaksın
                  Bu adam yabancılara karşı olduğunu geldiği ilk gün açıkladı
                  Cepheleşmeyi inatla sürdürecektir
                  Yabancı oyuncular güçlü hissettirilmeli
                  En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:43.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serkan Reçber, Burak'ın Arap kulüplerine satılması için menajerlere yetki verdiğimizi söyledi. Böyle bir şey var ya da yok diyemem ama bir şey ortaya atıyorsan belgesini koyacaksın...
                    Muhakkak bir şey olmalı yoksa bu iş böyle gitmez..Oynasa bir dert oynamasa kapı gibi sözleşmesi var.. Nereye gidecekse bşr şekilde gitsin artık inşallah

Yorum

• Ve Burak Instagramdan "çok da şeyimde storyisini atar"
                      Bekle seni de o statta rezil etmeden gönderirsek bu camia bir daha iflah olmasın
                      En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:44.
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ve Burak Instagramdan "çok da şeyimde storyisini atar"
                        Bekle seni de o statta rezil etmeden gönderirsek bu camia bir daha iflah olmasın
                        Emin ol o stadın yarısı burak diye bağırır, bugün idmana gidenler gibi.
                        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:44.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serkan Reçber, Burak'ın Arap kulüplerine satılması için menajerlere yetki verdiğimizi söyledi. Böyle bir şey var ya da yok diyemem ama bir şey ortaya atıyorsan belgesini koyacaksın...
                          Tam bir çakal, sonra eveledi geveledi o an uydurduğu o kadar belli ki. Pişman oldu ortaya salladığına hemen. Kara listeye aldım bu Reçberi de. Kendi argümanlarını sağlamlaştırmak için yalana başvurması aşırı aptalca, bir de TV karşısındasın anında foyan ortaya çıkıyor.

Bu arada kendi argümanlarını sağlamlaştırma dedim de, adamın argümanı Burak'ı aklamak. Diğer her şeyi görmezden geliyor olaya sadece Burak'ı aklama penceresinden bakıyor ya da beyni yetmiyor iki taraflı düşünmeye, bire bin katıp saçmalıyor. Bu da ihtimal dahilinde değil çünkü çakal adam bunlar, cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar sadece. Kasıtlı olarak Burak pr'ı yapıyor.

Böyle çapsızlar devletin kanalında bir takım aleyhine algı oluşturma cesaretini nereden alıyor. Burak mamalasa bunu ancak bu kadar savunurdu. Burak mı ödüyor ulan senin maaşını azıcık adam olun adam.. Olayı enine boyuna bilmiyorsan konuşmayacaksın, aksi halde TS aleyhine kasıtlı konuştuğunu belli edersin.
                          En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 00:12.

Yorum

• Başlığı kapatınsın bence BMN,gereksiz zaman kaybı,bunların yaşanacağını biliyorduk ve uyarmıştık.
                            Şimdi de bu karakteri eksik için taraftarın enerji harcaması boşa iş.

Tribünlerde de gerekli tepki verilir,sahaya çıkamaz.
                            • Memento mori

Yorum

• Herşeyi geçtim koca Trabzonspor nasıl oluyorda sözleşmeli futbolcusuyla sosyal medya üzerinden diyalog kuruyor işin asıl rezil tarafı bu , kardeşim alırsın adamı karşına dersinki senin derdin ne kardeşim sorun ne oturur çözersiniz bu kadar basit , gelinen noktaya bak Koca kulüp resmi hesabından futbolcusunu disipline etmeye çalışıyor şaka gibi.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herşeyi geçtim koca Trabzonspor nasıl oluyorda sözleşmeli futbolcusuyla sosyal medya üzerinden diyalog kuruyor işin asıl rezil tarafı bu , kardeşim alırsın adamı karşına dersinki senin derdin ne kardeşim sorun ne oturur çözersiniz bu kadar basit , gelinen noktaya bak Koca kulüp resmi hesabından futbolcusunu disipline etmeye çalışıyor şaka gibi.
                                Karşına alıp,konuşacağın bir karakter var mı?Babası yaşında Albayrak'ı ayağına çağırıp,özür dileten,kendisini kral sanan bir soytarı var,karakteri olsa zaten bunlar yaşanmaz.
                                Kurların çılgın attığı bir dönemde sana para yetiştiremeyen kulübü çiftlik sanıyor.
                                • Memento mori

Yorum

Çalışıyor...
                                X