Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bilen biri cevaplasın. şu adamlar kimler
    Burak'ın karaları, aralarındaki ilişkiyi açıklamak biraz zor.

Yorum

• ortamlarda trabzonda kalmak istedim dersin kanka, kim bilecek

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim maliyetinden ötürü göndermek istemiştir, doğrudur. Burak ne yaptı peki? Sosyal medyadan ergen ergen hareketler. Son dakikaya kadar neden ben Trabzonsporda kalacağım hiçbir yere gitmiyorum demedi. Geçen sezondan başlamıştı zaten teklifler geliyor bilmem ne demeye. Bu adama güvenilip yola çıkılmaz. Inşallah rodallega ya hak ettiği forma verilir de bu herif süre alamaz. Ben bu adamın bizim takımımızda olmasıni kabul edemiyorum. Trabzonspor her zaman benim için dürüstlüğü, efendiliği, asiliği, mertliği, kısaca tüm güzel hasletleri simgeliyor. Burak gibi bir adam ise bu kulübe yakışmıyor
        Burak'ın bu süreçte hatalar yaptığını daha önce ben de ifade ettim ama başından sonuna okumak lâzım süregelen durumu. Dediği gibi hek(hack)lenmiştir belki onu bilemeyiz, sosyal medya hesabından Trabzonspor ile bağlantısını ifade eden imgeleri kaldırması vs. farklı değerlendirmelere tabî tutulabilir.Bahsettiğin kavramlar sadece senin değil birçoğumuzun bu renklere hâlâ gönül vermiş olmasının sebebi. Sadece Burak odaklı süreci okumak hata bunu söylüyorum. Trabzonspor ne zamandan beri kötü yönetiliyor, bunların sonuçlarını da hesaba katmak gerekir.
        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 31.08.2018, 22:27.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Bir çoğunuz bir işyerinde çalışırken başka bir firmayla iş görüşmesine gitmişsinizdir ve karar olumsuz olduğunda şuan çalıştığınız yere bunu hissettirmemek için özel çaba sarfetmişsinizdir. Bu olayı da böyle değerlendirmek lazım.

Vurduğun gol olsun Allah sakatlık vermesin
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• O halde indirim yapsın. 2.5e Düşsün ve 3 aylık alacağından vazgeçsin. Bağrımıza basarız.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Maaşta indirim yap, çık 4-5 takım tokatla. Kendini sahada göster artık.

Yorum

• İyi oldu, kendine biraz bakarsa daha çok katkı verecek Kral...

Bu takımın duygusal taraftarı yeniden en iyi oyuncusunu rakibine kaptırmaya dayanamazdı
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Adam gibi oyna , yorulduğunda çık, takımı bozma baştacı yapalım..

Ama sen de karakter sorunu var güzel kardeşim..

Bugün transfer olmayınca son dk da twit atacak kadar karakterlisin !!

Yorum

• ..
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ve Burak parayı seçti ...

Yorum

• Biliyorum adam kral, golcü ama ne yalan söyleyeyim kalmasına üzüldüm. Hem maliyet açısından hemde takımın oyun sistemini bozduğuna inandığımdan.

Yorum

• Yorum

• krallll. 4 büyüklerde oynadı, hiçbirinde trabzon kadar kalpten oynamadı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam gibi oyna , yorulduğunda çık, takımı bozma baştacı yapalım..

Ama sen de karakter sorunu var güzel kardeşim..

Bugün transfer olmayınca son dk da twit atacak kadar karakterlisin !!
                              sözüne dikkat et be kardeşim, sen trabzona ne verdin, burak ne verdi. ayıptır yav.

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ve Burak parayı seçti ...
                                her transferinde daha fazla para veren vardı.

geldi kazandırdı, gitti kazandırdı, kaldı kazandırdı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X