Bu vatandaşın durumu nedir, hala mı sakat? Sezon böyle geçecekse iyi bir paraya versinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hala umudum var: Burak&Sosa gidecek.
mis gibi takas değil mi?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
bu adama neden tepki var anlamıyorum tamam adamın ıkıcı gidişi ve gitmesi taraftarıyım geçen sene de gelmesi taraftarıydım oyuncu alırız satarız takımın işi bu
adamı aldık geçen sene verim almadık mı boş beleş yattı mı hayır
şimdi de gitmek istiyorsa ve alıcısı varsa gönderelim bedavaya gitmeyecek ya hem transfer getirisi hem oyununcunun alacağı parayı topla iyi para yapar...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstiyorsa gitsin de, Pektemek nedir be arkadas!İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
Yönetilememek budur işte....Takımın en değerli futbolcusu göz göre göre peşkeş çekilip,sahip çıkılmadı.
Taraftar önüne atarak yıpratıldı ve herkes buna alet oldu.
Her zaman formanın hakkını verdin Teşekkürler Burak.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetilememek budur işte....Takımın en değerli futbolcusu göz göre göre peşkeş çekilip,sahip çıkılmadı.
Her zaman formanın hakkını verdin Teşekkürler Burak.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetilememek budur işte....Takımın en değerli futbolcusu göz göre göre peşkeş çekilip,sahip çıkılmadı.
Her zaman formanın hakkını verdin Teşekkürler Burak.
Yorum
Yorum