Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kalması sağlıklı olmaz bu dakikadan sonra. yönetim bulduğu ilk fırsatta gönderecek bu psikolojideki ile bir futbolcudan verim alamazsınız
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bence Trabzonspor umrunda değil. Alacağı paraya ve kendi başarısına, şöhretine bakıyor. Rüzgar nerden eserse oraya
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ilk zeytin dalını atmışız,zeyyad kafkasın radyospora açıklamalarından.

"Burak'ı camia olarak çok seviyoruz"

Burak Yılmaz, Türkiye liglerinde çok iyi bir performans ortaya koydu. Gol ortalaması da iyi. Trabzonspor’a katkıları yadsınamaz. Burak’ı camia olarak çok seviyoruz. Sözleşmeli oyuncumuz. Dolayısıyla transferi söz konusu değil.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Oturup konuşulur iki tarafta isteklerini söyler anlaşılır veya anlaşılmaz bu kadar basit burası Trabzonspor kimsenin oyuncağı değil ona göre hareket edilmeil.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Varlığı bir dert, yokluğu yara.
            7

Yorum

• umarım gider , ben istemedim şimdi de istemiyorum ;

38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Ben kalmasindan yanayim. Onun gibi golcü parayi car cur ederken bile bulamiyorduk, bu durumda hic bulamayiz. Bari kalsin.

Ama bakalim bizi sasirtip kalacakmi. Merak icinde bekliyorum...

Yorum

• 2.2 milyon gibi bi teklif götürüldiğünü okumuştum

Yorum

• kısa sürede gider inşallah. 1 milyon defa dedik mevzu sadece gol atmak değil saha dışında problem.

ayrıca ondan sonra golcü bulamadık muhabbetinide geçin artık yahu kabak tadı verdi bulan nasıl buluyor. yöneticilerin ve hocaların beceriksizliği burak'ı değerli yapmasın yalandan yere.
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Başakşehir, 2,5 M Euro + Kerim'i teklif etmiş.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başakşehir, 2,5 M Euro + Kerim'i teklif etmiş.
                        Düsünmeden kabul ederdim.
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• kalmasi lazim, yeni sezona daha iyi ve daha güclü girecek, Burak gibi forvet sor buluruz

Yorum

• Gitmesi her iki taraf için de en hayırlısı olur.

Yorum

• visca bir şekilde bağlansa süper olur da adam sana en sağlam adamını niye versin
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başakşehir, 2,5 M Euro + Kerim'i teklif etmiş.
                                2.5+Visca olsaydı tamam derdim.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X