Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim alacaklarını ödemiş hepsini mi ödedi bilemiyoruz ama yönetim diyor ki alacaklarına karşılık bonservisini alamazsın Burak efendi

Yorum

• almak isteyen 5 milyon getirecek. yoksa, yallah. sı.arım böyle işe, 33 yaşındaki tosice 5 milyon veriliyor da 25 maçta 23 gol atmış burak yılmaz ucuza gidecek. yok öyle.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim alacaklarını ödemiş hepsini mi ödedi bilemiyoruz ama yönetim diyor ki alacaklarına karşılık bonservisini alamazsın Burak efendi
        Büyük kısmını ödememediğinden Burak'la restleşileceğini zannetmiyorum. BJK veya Başakşehir'e ciddi ciddi gitmek istiyorsa tutma şansımız yok. Her ne kadar 23 gol atmış olsa da Burak'tan da para kazanma ihtimalimiz de çok zor. Biz bonservis alıyor gibi gözüksek de o para dönüp dolaşıp Burak'a gidecektir...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kulübe ihtarname çekmiş.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Haber 61 maç öncesi Özkan Sümer ile röportaj yaptı.Ozkan hoca dedi ben iki kere aradım ulaşamadım telefonumda da kaydı var kanıt isteniyorsa gösteririm dedi

Yorum

• cirkinlesme, lütfen cirkinlesme

o 3,5 milyon avroyu getireceksin, sonra istedigin yere gidebilirsin...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sene başından beri söyledim bu takımda karakter sorunu olanlar yerlilerdir yabancılar değil diye.

Yorum

• Karakterini yine belli ettin Burak efendi...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karakterini yine belli ettin Burak efendi...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Bugün ödeme yapıldı haberi vardı böylece bu ihtar boşa .
                    O bonservis gelecek Burak efendi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün ödeme yapıldı haberi vardı böylece bu ihtar boşa .
                      O bonservis gelecek Burak efendi
                      2.5 milyon euro borcumuz varmış. Böyle bir ödeme yapıldığına ihtimal vermiyorum. Muhtemelen 1 veya 2 taksiti ödenmiştir. İhtar işi Burak'ın gelecek sezon için kendisini garantiye aldığını gösteriyor. Artık işin arkasında Orman mı var Gümüşdağ mı bilemeyiz. Ama yönetimin ne edip ne yapıp bu parayı ödemesi gerekiyor aksi takdirde hem Burak bedavaya gidecek hem de yarın öbür gün bu parayı her şekilde vermek zorunda kalacağız...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• inanamiyorum.... hayal kirikligina ugradim su an... rezil herif, utanmaz pislik
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ayıp etti, Eyşan yanında melek kalır. Yönetime racon yapmış, şu hareketten sonra kalma ihtimali kalmadı zaten amacını da belli etti.

İşte bu yüzden yıllık maaşı yüksek oyuncular almamalıyız, ilk 11 de oynayan hiçbir oyuncunun yıllık maaşı 500 bin euro dan fazla olmamalı. Yoksa kendilerini kulüpten yukarılarda görmeye başlayıp her türlü yaptırımı sana uygulayabiliyorlar ve sen oyuncu karşısında çaresiz kalıyorsun. Egosu tavan yapmış, gitsin kargaları karıştırsın ama önce 5 milyon euro getirsin öyle gitsin...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ne demiş Nabi:

Bende yok sabr-ı sükûn sende vefaden zerre...
                            İki yoktan ne çıkar, fikredelim bir kere.

Çıkan da bu

Gideceği belli olalı çok oluyor. İyi oluyor Burak'i yönetebilecek çapta ne yönetim ne de hocamız var. Fatih Tekke'yi bile bu kulüpten uzaklaştırabilen adamlarla kurtarıcı diye yürümek de bize yakışırdı. Öte yandan Burak da yanıltmadı her zamanki gibi...
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 21:26.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• gitmek istiyorsan adam gibi git.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Parasıdır, hakkıdır. Ama o kadar hakkının peşindeyse ihtarını Usta'ya çekseydi. Her yerde "babam, canım" edebiyatı yapacağına versene kardeşim paramı deseydi.

Şu hamlesinin tek bir sebebi vardır(Beşiktaş'a gitme çabasını buna dahil etmiyorum) o da mevcut yönetime kinlendiği için onları zora sokmak çabasıdır.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X