Yönetim alacaklarını ödemiş hepsini mi ödedi bilemiyoruz ama yönetim diyor ki alacaklarına karşılık bonservisini alamazsın Burak efendi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim alacaklarını ödemiş hepsini mi ödedi bilemiyoruz ama yönetim diyor ki alacaklarına karşılık bonservisini alamazsın Burak efendiTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarakterini yine belli ettin Burak efendi...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O bonservis gelecek Burak efendi
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ödeme yapıldı haberi vardı böylece bu ihtar boşa .
O bonservis gelecek Burak efendiTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ayıp etti, Eyşan yanında melek kalır. Yönetime racon yapmış, şu hareketten sonra kalma ihtimali kalmadı zaten amacını da belli etti.
İşte bu yüzden yıllık maaşı yüksek oyuncular almamalıyız, ilk 11 de oynayan hiçbir oyuncunun yıllık maaşı 500 bin euro dan fazla olmamalı. Yoksa kendilerini kulüpten yukarılarda görmeye başlayıp her türlü yaptırımı sana uygulayabiliyorlar ve sen oyuncu karşısında çaresiz kalıyorsun. Egosu tavan yapmış, gitsin kargaları karıştırsın ama önce 5 milyon euro getirsin öyle gitsin..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ne demiş Nabi:
Bende yok sabr-ı sükûn sende vefaden zerre...
İki yoktan ne çıkar, fikredelim bir kere.
Çıkan da bu
Gideceği belli olalı çok oluyor. İyi oluyor Burak'i yönetebilecek çapta ne yönetim ne de hocamız var. Fatih Tekke'yi bile bu kulüpten uzaklaştırabilen adamlarla kurtarıcı diye yürümek de bize yakışırdı. Öte yandan Burak da yanıltmadı her zamanki gibi...En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 21:26."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Parasıdır, hakkıdır. Ama o kadar hakkının peşindeyse ihtarını Usta'ya çekseydi. Her yerde "babam, canım" edebiyatı yapacağına versene kardeşim paramı deseydi.
Şu hamlesinin tek bir sebebi vardır(Beşiktaş'a gitme çabasını buna dahil etmiyorum) o da mevcut yönetime kinlendiği için onları zora sokmak çabasıdır.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
Yorum