Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A Spor Başakşehir'de diyor.
    Onlar da bir karar versinler...

Yalnız Burak, Başakşehir'e 2.5 milyon euroya falan imza atarsa kimse kalkıp biz niye 3.5 milyon euroya imza attırdık demesin. Bize geldiğinde euro 4.10'du şimdi olmuş 5.10...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak yılmaz kendi hesabından önce yazıyla yazdı sonrasında fotoğraf koydu instagramdan Screenshot_20180509-233555_Instagram.jpg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Rahat dursa kalsın isterim de durmuyor. ŞG de gelmeyecek gerek yok gerginliğe
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Gidebileceği ve çok tepki görmeyeceği tek takım Başakşehir herhalde. Hayırlısı bakalım yazın bu konu çok kaşınır tahminim.

Yorum

• Başakşehir'e gitmez .
            bjkye gidecek diye tahmin ediyorum.
            bjk Çine olan borcu ve Burak'ın bu yılkı parasını ödesin yeterli
            Ha şahsi düşüncem ücretini kabul ediyorsa düşürüp kalsın . Şuan ligde 5.sıradaysak Avrupa hedefini konuşuyorsak Burak Yılmaz sayesinde.Burak takım da varsa o takımda bir hedef vardır

Yorum

• 1 aydır fedakarlıklarla sakat oynuyorum diyordu. Allah razı olsun. Ama şimdi ne değişti de ameliyat oluyor, Avrupa'yı mı garantiledik yoksa ağrıları mı dayanılmaz hale geldi
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 aydır fedakarlıklarla sakat oynuyorum diyordu. Allah razı olsun. Ama şimdi ne değişti de ameliyat oluyor, Avrupa'yı mı garantiledik yoksa ağrıları mı dayanılmaz hale geldi
                Adam zaten söylemişti oynayacağım diye muhtemelen oynayamayacak duruma gelmiştir. Dahası Avrupa hele hele bizde bu baht varken hayatta garanti olmaz.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ardaya 16 maç verilmesi çok acıtmış canını. Hemen destek babında resmini paylaştı canım ya...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ardaya 16 maç verilmesi çok acıtmış canını. Hemen destek babında resmini paylaştı canım ya...

iyi güldüm, harikasin
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başlayacağım sana da Arda Turan sevgine de.

Yorum

• Adam bu adam adam.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu adam bjkya gitsin Vodafone Park'ta kıçını yırta yırta oynar çünkü tırsacağı iki kesim var biri Şenol hoca diğeri bjk seyircisi...Saymıyor saygısı yok bu adamın fotoğrafla bizim taraftarı tavlıyor bizim taraftar da gariban napsın ondan başka golcümüz yok sarılıp unutuyor Burakçığımıza..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Fedakarlık ederek bize geldi. Şuan komedi şekilde yollanacak. Yolun açık olsun kral...
                            En son Berkan tarafından düzenlendi; 11.05.2018, 22:31.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fedakarlık ederek bize geldi. Şuan komedi şekilde yollanacak. Yolun açık olsun kral...
                              Sağa sola atar yapan,kendini kulübün üzerinde gören,Temmuzda 33 yaşına girecek,sık sık sakatlanan,yapılan uzun vadeli planlara uygun olmayan bir oyuncunun gönderilmesini çok büyük bir anormallik olarak görmüyorum.

Burak bu sezon takıma çok büyük katkı sağladı,kritik anlarda çok önemli goller attı bu nedenle kendisine teşekkür etmek lazım. Yeniden yapılanmak için ise bir yerden başlamak lazım.

Burak kadar iyi bir bitirici bulmamızın çok zor olduğunu biliyorum ancak daha çok takımı oynatabilecek,bitiricilik anlamında belki daha düşük seviyede ancak komple forvet özelliklerine sahip bir oyuncu transferinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum.
                              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 12.05.2018, 08:02.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fedakarlık ederek bize geldi. Şuan komedi şekilde yollanacak. Yolun açık olsun kral...
                                evet cok buyuk fedakarlik ederek geldi..33 yasinda 3.5 milyon euro maas 3 yillik kontrat ve 3.5 milyon euro bonservis..kaldi ki burak zaten cinde kalmak istiyordu orada cok huzurluydu ama bir anda trabzonspor'a kiyak olsun diye atladi geldi.bjk taraftari kendisini istese bile oraya gitmeyecekti..zaten bizi cok sevdigi icin zamaninda bizi cincona satmisti ayni sekilde tribunlerede selam vermek icin kol cekmisti..

yahu arkadas bu basliga ne yazsam siliniyor ama soyle ergen yorumlar gordukce ayar oluyorum..3.5 milyon euro maasin nesi fedakarlik.herif ailevi nedenlerden dolayi zaten trye donmek istiyordu..bjk buna kapiyi gosterince tek secenek biz kaldik.ama sizin gibiler bunu trabzonspor sevdasina yordu.maas konusunda da cindeki maasinimi kiyasliyorsunuz ki gelmesinin adi fedakarlik oluyor..turkiyede bu yasta kendisine 3 yillil kontratla 3.5 milyon euro verecek aptali biraz zor bulur.artik sunu bir kafaniza sokun, bu istanbul yalamasinin her zaman icin son tercihi trabzonspor olur..bjk kendisini istesin sene sonunda kosa kosa gider..veyahut cincon..bu adam arda denen insan ziyaninin grubundan..bunlar turk futbolunun en buyuk karakter fukaralari.bu adamlari trabzonspor sevdalisi gibi gostermeyin ayiptir..

Yorum

Çalışıyor...
                                X